Φύλακας - άγγελος ο Τζολάκης και... δολοφόνος του Άρη ο Ελ Αραμπί! Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους “4” του Κυπέλλου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 22:12 Φύλακας - άγγελος ο Τζολάκης και... δολοφόνος του Άρη ο Ελ Αραμπί! Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους “4” του Κυπέλλου

Ο Τζολάκης έκανε οκτώ αποκρούσεις, βγάζοντας και πέναλτι στο φινάλε του αγώνα στο “Βικελίδης”. Ο Ελ Αραμπί μπήκε και μετά από λίγα λεπτά σκόραρε. Ο Άρης πίεσε, είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη (1-0) μέσα στο “Βικελίδης” και στην πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας (μετά και το 1-0 του “Καραϊσκάκης”). Κόντρα στην ΑΕΚ για ένα “εισιτήριο” στον τελικό του θεσμού.

Ο Άρης μπήκε στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακός με το πόδι… στο γκάζι, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στα 38 δεύτερα από την έναρξη του αγώνα. Ο Ετέμπο έπιασε “κεραυνό” εκτός μεγάλης περιοχής και ο Τζολάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησαν να βγάλουν μπαλιές προς τον Γκρέι, με τον Άγγλο -όμως- να είναι στενά μαρκαρισμένος από τον Ντόι.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να προβάλει αντίσταση στο χώρο του κέντρου, αλλά στο 20′ έχασε και αυτός μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Ο Ροντινέι έβγαλε την μπαλιά, ο Βαλμπουενά έπιασε το σουτ στην κίνηση και ο Κουέστα έδιωξε σε κόρνερ.

Το ματς κράτησε τον καλό του ρυθμό, με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να βγάζουν ευκαιρίες. Στο 27′ ο Μπιέλ έβγαλε τη συρτή μπαλιά από τα δεξιά, ο Μασούρας δεν μπόρεσε να κάνει επαφή με την μπάλα και μετά από κόντρες και ο Μαζικού έδιωξε πάνω στη γραμμή. Έξι λεπτά μετά, ο Τζολάκης “νίκησε” τον Γκρέι σε τετ-α-τετ, απομακρύνοντας με τα πόδια.

Το ματς οδηγήθηκε στα τελευταία του λεπτά, με τους δυο προπονητές να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές. Ένας από τους παίκτες που έκριναν την αναμέτρηση, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέρασε στο ματς στο 71′. Ένδεκα λεπτά μετά, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Ντόι στον Γκρέι, αποβάλλοντας μάλιστα τον αμυντικό του Ολυμπιακού, κάτι που… ενέκρινε και το VAR.

Ο Άγγλος επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά για μια ακόμα φορά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζολάκη. Ο Έλληνας πορτιέρε “έσωσε” τους Πειραιώτες, ενώ λίγο μετά (88′) και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ελ Αραμπί βγήκε μόνος του τετ α τετ μετά από καταπληκτική μπαλιά του Σαμασέκου και πλάσαρε ψύχραιμα για το τελικό 0-1.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση