Ντελιβεράς διέκοψε αγώνα μπάσκετ, ψάχνοντας τον παραλήπτη της παραγγελίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 13:44 Ντελιβεράς διέκοψε αγώνα μπάσκετ, ψάχνοντας τον παραλήπτη της παραγγελίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας άνδρας που κρατούσε σακούλα γνωστής εταιρίας ντελίβερι φαγητών και ποτήρι πασίγνωστης αλυσίδας fast food μπήκε στο παρκέ αγώνα του NCAA. Ήταν ντελιβεράς που έψαχνε τον παραλήπτη της παραγγελίας.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου αγώνα μπάσκετ για την Atlantic 10 του NCAA, μεταξύ της Duquesne και της Loyola Chicago, εμφανίστηκε εντός αγωνιστικού χώρου άνδρας που κρατούσε μια τσάντα γνωστής εταιρίας ντελίβερι φαγητών.

Μπήκε στο παρκέ, ενώ το ματς ήταν σε εξέλιξη το ματς. Όχι σε κάποιο time out ή στο ημίχρονο.

Στα χέρια κρατούσε και ένα ποτήρι αναψυκτικού πασίγνωστης αλυσίδας fast food.

Ο διαιτητής που ήλθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εισβολέα, προσπαθούσε να τον απομακρύνει από το παρκέ, με χειρονομίες. Μετά ομολόγησε πως αυτό ήταν κάτι που δεν του είχε ξανασυμβεί στην καριέρα του.

Ο άνδρας με τη σακούλα και το αναψυκτικό στο χέρι επέστρεψε λίγο αργότερα στο παρκέ, όπως φαινόταν να προσπαθεί να βρει κάποιον -που ξεκάθαρα δεν έβρισκε. Αυτήν τη φορά οι διαιτητές κάλεσαν time out, για να λήξει το δικό τους 'δράμα' και αυτό του ντελιβερά.

Σύμφωνα με αναφορές, επρόκειτο για ντελιβερά, ο οποίος δυσκολεύτηκε να εντοπίσει τον άνθρωπο που έκανε την παραγγελία. Ο εντοπισμός του παραλήπτη, η παράδοση και η ολοκλήρωση της συναλλαγής παρουσιάστηκε στα matrix του γηπέδου, με τους φαν που ήταν στις εξέδρες να πανηγυρίζουν, σαν να είχε μπει buzzer beater. Προφανώς οι παίκτες γελούσαν ασταμάτητα.

Eκπρόσωπος των γηπεδούχων είπε στην εφημερίδα Pittsburgh Tribune-Review πως δεν αποκλείεται να επρόκειτο για φάρσα, με τον υποτιθέμενο ντελιβερά να είχε από ‘πίσω’ του συνεργείο που κατέγραφε την στιγμή -ώστε να ανέβει στα social media.

Εν τούτοις, ακόμα δεν έχουν βρεθεί σχετικές αποδείξεις.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση