Η φωτογραφία του Φέντερερ με τις Blackpink ξεπέρασε το 1 εκατ. likes - «Το απόλυτο IG ποστ»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 12:17 Η φωτογραφία του Φέντερερ με τις Blackpink ξεπέρασε το 1 εκατ. likes - «Το απόλυτο IG ποστ»

Τα παιδιά του τού είπαν κι εκείνος τα άκουσε.

«Τα παιδιά μου είπαν πως αυτό είναι το απόλυτο IG ποστ». Και πράγματι, η ανάρτηση του Ρότζερ Φέντερερ έκανε θραύση στο Instagram με πάνω από 1 εκατομμύριο likes. 

Και πώς όχι, όταν η φωτογραφία που ανάρτησε ο θρύλος του παγκόσμιου αθλητισμού, ένωνε δύο κόσμους, του τένις και της K-pop. 

Η φωτογραφία του με τις Blackpink, τις Jennie, Jisoo, Lisa και Rosé, μία από τις μεγαλύτερες μπάντες στον κόσμο με τους περισσότερους συνδρομητές στο YouTube και μια «στρατιά» θαυμαστών που αποκαλούνται «Blinks», έκανε θραύση.

«Blink;;;;» αναρωτήθηκε στα σχόλια το Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης στις γυναίκες, Κόκο Γκάουφ, ενώ ο Ντένις Σαποβάλοφ ενέκρινε με ένα 
«Hahaha yessss». 

Ο Φέντερερ που «κρέμασε τα παπούτσια του» τον περασμένο Σεπτέμβριο, πόσταρε τη φωτογραφία πέντε χρόνια μετά την κατάκτηση του 20ου Αυστραλιανού Όπεν. 

Από τη στιγμή της «συνταξιοδότησής» του, ο Ελβετός περνά το χρόνο του στον κόσμο της μόδας. Τον Μάρτιο, θα είναι συμπροεδρεύων, μαζί ε την Άνα Γουίντουρ, τη Ντούα Λίπα και τους ηθοποιούς, Πενέλοπε Κρουζ και Μικέιλα Κόελ στο Met Gala του 2023.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση