Ντέμης Νικολαΐδης: «Δεν είναι εχθρός της ΑΕΚ ο Κατσουράνης – Να γίνει πιο ξεκάθαρος ο κανονισμός για το πέναλτι»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 11:14 Ντέμης Νικολαΐδης: «Δεν είναι εχθρός της ΑΕΚ ο Κατσουράνης – Να γίνει πιο ξεκάθαρος ο κανονισμός για το πέναλτι»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη για την 20η αγωνιστική της Super League 1 και δεν απέφυγε να πει τη γνώμη του για τη φάση του Αθανασιάδη, αλλά και για το σχολιασμό της από τον Κώστα Κατσουράνη.

Μιλώντας στην εκπομπή, Monday FC, ο Νικολαΐδης διαφώνησε με τη “στοχοποίηση” του Κατσουράνη, επειδή υποστήριξε ότι ο Αθανασιάδης έκανε πέναλτι, ενώ ο ίδιος τόνισε ότι ο κανονισμός δεν είναι ξεκάθαρος.

Απόσπασμα των δηλώσεων του Νικολαΐδη

«Δεν γινόταν ο Αθανασιάδης να πηδήξει διαφορετικά, πάει με φυσιολογικό τρόπο να διώξει την μπάλα και μετά βρίσκει τον αντίπαλο. Ο κανονισμός δεν λέει ότι αν βρεις την μπάλα πρώτα δεν υπάρχει πέναλτι, αλλά δεν είναι τόσο ξεκάθαρος με όσα αναφέρει. Ίσως θα έπρεπε να γίνει πιο σαφής για τέτοιες περιπτώσεις».

Για τον Κατσουράνη: «Ο Κατσουράνης δεν είναι εχθρός της ΑΕΚ ούτε μέρος της προπαγάνδας. Είπε την άποψη του απλά. Ας αφήσουμε να λένε την γνώμη τους. Αν είναι δυνατόν να είναι ο Κατσουράνης όσα λέει η ΑΕΚ».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση