Ken Block: Φοβερό video λέει «αντίο» στον θρύλο των αγώνων ταχύτητας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 15:28 Ken Block: Φοβερό video λέει «αντίο» στον θρύλο των αγώνων ταχύτητας

Ο Ken Block πέθανε ξαφνικά στις αρχές του 2023, σε ένα δυστύχημα με snowmobile στη Γιούτα και άφησε "φτωχότερο" το μηχανοκίνητο αθλητισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Έχοντας ξεχωρίσει ως μία από τις πιο σημαντικές φιγούρες του χώρου, ο Ken Block έφυγε από τη ζωή μόλις στα 55 του χρόνια, σοκάροντας τον πλανήτη. Η Audi δημιούργησε έτσι ένα φοβερό video για να πει το δικό της “αντίο” στον σπουδαίο οδηγό, γράφοντας: «Θα μας λείψει το κολλητικό σου γέλιο. Η αγάπη σου για όσους νοιαζόσουν. O απεριόριστος ενθουσιασμός σου. Το κουράγιο και η ειλικρίνειά σου. Όλοι στην Audi είμαστε ευγνώμονες για το χρόνο που μοιραστήκαμε μαζί σου».

Το video ξεκινάει πάντως με τον ίδιο τον Ken Block να λέει: «Γεια σας, είμαι ο Ken Block. Είμαι οδηγός ράλι αλλά αγωνίζομαι επίσης στο RallyCross και κάνω τα Gymkhana. Είμαι ένας πραγματικά πολύ τυχερός μπάσταρδος. Είχα αυτή την σπουδαία επιχειρηματική καριέρα δημιουργώντας τη DC, την οποία μετέτρεψα σε αυτή την αγωνιστική καριέρα.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά κατάφερα να κερδίσω αγώνες και να φτάσω σε αρκετά υψηλό επίπεδο ως αγωνιζόμενος. Και μετά δημιούργησα τη σειρά Gymkhana. Και μόνο αυτό το κομμάτι της καριέρας μου είναι τρελό. Συνδυάζοντας όμως τα δύο, είμαι σίγουρα ένας πολύ τυχερός μπάσταρδος. Προσπαθώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους, να είναι δημιουργικοί και να ζουν μία ζωή με ευχάριστες στιγμές. Και να μην είναι μ@λ@κ@ς».

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση