ΟΠΑΠ Game Time: Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος για τα κρίσιμα παιχνίδια της Super League και της Premier League

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 10:50 ΟΠΑΠ Game Time: Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος για τα κρίσιμα παιχνίδια της Super League και της Premier League

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός σχολιάζει τους αγώνες ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Ατρόμητος-ΑΕΚ, Έβερτον-Άρσεναλ και Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι.

Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο η Super League και Premier League. Η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και φαν του Ολυμπιακού αναλύει τον Κυριακάτικο αγώνα (20:30) της αγαπημένης του ομάδας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μιλάει ακόμα για το ματς της πρωτοπόρου ΑΕΚ στο Περιστέρι (Κυριακή, 17:30) με τον Ατρόμητο ο οποίος διεκδικεί την είσοδό του στην εξάδα των play off.

Σχολιάζει ακόμα τη μάχη για τον τίτλο στην Premier League και τις καθοριστικής σημασίας αναμετρήσεις  Έβερτον-Άρσεναλ και Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι που θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή, στις 14:30 και 18:30, αντίστοιχα.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση