Ελληνική Παρασκευή στη Euroleague

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 11:13 Ελληνική Παρασκευή στη Euroleague

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα έχουν δύσκολο έργο σήμερα, απέναντι σε Εφές και Μπασκόνια. Θα είναι δύο παιχνίδια με διαφορετικό ενδιαφέρον για τους δύο αιωνίους, καθώς οι ερυθρόλευκοι παίζουν για να διατηρήσουν την πρώτη θέση, ενώ οι πράσινοι για να έχουν μαθηματικές ελπίδες να μπουν στα πλέι-οφ.

Το Ολυμπιακός - Εφές διεξάγεται στο ΣΕΦ, το οποίο έχει ανακοινώσει sold out εδώ και τρεις ημέρες. Ο κόσμος έχει αγαπήσει το φετινό σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα και το μπάσκετ που παρουσιάζει, με την ομάδα να βρίσκεται σε φοβερή φόρμα. Τελευταίο της θύμα η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη, την οποία διέλυσε στην Τουρκία με τελικό σκορ 73-93. Το σύνολο του Αταμάν από την άλλη, παλεύει να βρει σταθερότητα σε όλη τη σεζόν. Παρόλα αυτά έχουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ της διοργάνωσης και με την επιστροφή του Λάρκιν δύσκολα θα μείνουν εκτός συνέχειας. Η νίκη τους απέναντι στη Ζαλγκίρις ελπίζουν να σηματοδοτήσει την αρχή του φορμαρίσματός τους. Στο σημερινό παιχνίδι θα ακολουθήσουμε την έδρα και τον ρυθμό του Ολυμπιακού και θα επιλέξουμε τον άσο με χάντικαπ -3,5, στο 1,91. Στα προγνωστικά στοιχήματος οι Πειραιώτες άλλωστε παραμένουν φαβορί.

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στην Ισπανία, για να αντιμετωπίσει την Μπασκόνια. Οι πράσινοι σε διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ τους, που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια. Όμως τα καινούρια αποκτήματά τους, Ματ Τόμας και Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα τους βοηθήσουν στο σημερινό παιχνίδι. Οι Βάσκοι σκοράρουν κατά ριπάς, ειδικότερα από το τρίποντο στην φετινή Ευρωλίγκα και στην έδρα τους έχουν θετικό ρεκόρ. Διαθέτουν ένα σύνολο με καλούς σκόρερ, με έφεση στο τρίποντο. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να βρει χημεία ανάμεσα στους παίκτες του, αλλά έχει την ατομική ποιότητα ώστε να ακολουθήσει στο υψηλό σκορ. Στο Μπασκόνια - Παναθηναϊκός θα ποντάρουμε στην αγορά πόντων και συγκεκριμένα στους over 164,5 πόντους στον αγώνα, με απόδοση 1,90.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση