Ατρόμητος – ΑΕΚ: Αναβολή του αγώνα και ενστάσεις

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 20:58 Ατρόμητος – ΑΕΚ: Αναβολή του αγώνα και ενστάσεις

Η αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ στο Περιστέρι αναβλήθηκε. Ο διαιτητής Μανούχος πήρε την απόφαση να μη διεξαχθεί το παιχνίδι, έπειτα από το πρόβλημα που υπήρχε με το ύψος του οριζοντίου δοκαριού στις δύο εστίες.

Την οριστική αναβολή του αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ στο Περιστέρι αποφάσισε ο Μανούχος. Η διαιτητική τριάδα μαζί με τους δύο αρχηγούς των ομάδων, Γιαννιώτη και Αραούχο, μέτρησαν την απόσταση που είχαν τα οριζόντια δοκάρια στις δύο εστίες από το έδαφος.

Σύμφωνα με την ΑΕΚ, τα δοκάρια ήταν από 5 ως 7 πόντους κοντύτερα. Στη συνέχεια, οι Περιστεριώτες ανέφεραν πως στη δεύτερη μέτρηση των δοκαριών οι διαιτητές μέτρησαν ότι τα 6 από τα 7 σημεία ήταν εντός των προβλεπόμενων ορίων και πως η Ένωση είχε καταθέσει ένσταση για το ένα που δεν ήταν.

Η ΑΕΚ διεκδικεί να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0 σύμφωνα με τους γηπεδούχους, οι οποίοι επίσης θα καταθέσουν ένσταση στην ένσταση της Ένωσης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο αθλητικός δικαστής θα έχει αρκετή δουλειά…

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση