Λεβαδειακός – Βόλος 0-3: Επέστρεψε στις νίκες παρά τα διαιτητικά παράπονα και προσπέρασε τον Άρη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 18:00 Λεβαδειακός – Βόλος 0-3: Επέστρεψε στις νίκες παρά τα διαιτητικά παράπονα και προσπέρασε τον Άρη

Ο Βόλος επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 3-0, στο ματς που ολοκλήρωσε την 21η αγωνιστική της Super League και προσπέρασε τον Άρη στο βαθμολογικό πίνακα. Ανακοίνωση με παράπονα για την διαιτησία του Παπαπέτρου από τους φιλοξενούμενους, στο ημίχρονο, με το σκορ στο 0-0.

Ο Βόλος επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά από δυο σερί ήττες στη Super league, επικρατώντας εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 2-0. Το «τρίποντο» αυτό ανέβασε την ομάδα της Μαγνησίας στους 32 βαθμούς και τους έφερε στο +1 από τον 6ο Άρη. Στην προτελευταία θέση παρέμεινε η ομάδα της Βοιωτίας (13β.), στο +1 από την ουραγό Λαμία και στο -1 από τον Ιωνικό.

Να τονίσουμε ότι στο ημίχρονο του αγώνα, η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για ρεσιτάλ διαιτητικής αλητείας από τον διαιτητή Παπαπέτρου, ενώ εξαπέλυσε τα πυρά του και κατά του αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ.

“Ρεσιτάλ διαιτητικής αλητείας από τον Παπαπέτρου. Να χαίρεσαι την επιλογή σου κ. Μπένετ. Αν έχεις φιλότιμο, παραιτήσου κ. Μπένετ” ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση