Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθνική Ελλάδας: Τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό της με την Σερβία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 10:50 Εθνική Ελλάδας: Τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό της με την Σερβία

Η Εθνική Ελλάδας φιλοξενεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων τη Σερβία (24/02, 19:00) για την τελευταία αναμέτρηση σε ελληνικό έδαφος στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Προτελευταία «στροφή» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Σερβία (19:00, Novasports Prime & Live στο Gazzetta) . Η επίσημη αγαπημένη έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική φάση, όμως αναμένεται να δώσει την προτελευταία της παράσταση μπροστά στο κοινό της στα Άνω Λιόσια.

Με αρκετές απουσίες και με σύνθεση από νέα πρόσωπα οι «γαλανόλευκοι» θα επιχειρήσουν να προσθέσουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα λίγο πριν σφραγιστούν οι όμιλοι.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος που θα βρεθεί στην κορυφή του πάγκου θα έχει στη διάθεσή του τους: Δημήτρη Φλιώνη, Κώστα Γόντικα, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Μανώλη Χατζηδάκη, Γιάννη Κουζέλογλου, Βασίλη Μουράτο, Δημήτρη Μωραΐτη, Νίκο Χουγκά, Βασίλη Τολιόπουλο, Τζορτζ Πάπας, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Γιώργο Τσαλμπούρη.