Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κλήθηκε να κάνει trash talking σε Λεμπρόν, Ντουράντ και Γιόκιτς αλλά τελικά τους αποθέωσε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 11:12 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κλήθηκε να κάνει trash talking σε Λεμπρόν, Ντουράντ και Γιόκιτς αλλά τελικά τους αποθέωσε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καλεσμένος σε αμερικανικό Talk Show και κλήθηκε να… τσαλακώσει το καλό του προφίλ, κάνοντας trash talking προς τους Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ και Νίκολα Γιόκιτς. Ο “Greek freak” κατάφερε να μοιράζει γέλιο με όσα είπε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο “The Daily Show”, καλεσμένος του γνωστού κωμικού Χασάν Μινάι και κάποια στιγμή του ζητήθηκε να κάνει trash talking σε Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ και Νίκολα Γιόκιτς, διαβάζοντας όμως τις… έτοιμες και μειωτικές ατάκες του από autocue.

Ο “Greek freak” έδειξε να… συνεργάζεται στη περίπτωση του Νίκολα Γιόκιτς, χωρίς όμως να πείθει με τον τρόπο που το έκανε. “Τζόκερ, πώς θα πας στους τελικούς όταν δείχνεις ότι δεν μπορείς καν να πας σε drive away μπεργκεράδικου;”. Αμέσως ωστόσο ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι λατρεύει το παιχνίδι του.

Σειρά πήρε ο Κέβιν Ντουράντ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να λέει: “Συνεχίζεις να πηγαίνεις σε Super Team για να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα. Ας δουλέψουμε μαζί καμιά φορά για να σου δείξω πώς είναι να κουβαλάς την δική σου ομάδα”.

Ο “Greek freak” όμως δεν άντεξε σε αυτό το “ρόλο” και έσπευσε να πει: “KD, είσαι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ. Σέβομαι το παιχνίδι σου, δίνεις το παράδειγμα εδώ και 15 χρόνια, ήσουν ο αγαπημένος μου παίκτης όταν μεγάλωνα και σέβομαι το παιχνίδι σου”, κάνοντας τον παρουσιαστή να αγανακτήσει!

Κλείνοντας, ο Γιάννης κλήθηκε να πει κάτι και για τον Λεμπρόν, αλλά τελικά είπε: “Λεμπρόν, λατρεύω το παιχνίδι σου φίλε. Είσαι ο Βασιλιάς για κάποιο λόγο. Είσαι ο GOAT, μόλις έσπασες το ρεκόρ πόντων στην ιστορία. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις. Έχεις ανοίξει τον δρόμο”.

πηγή: newsit.gr