Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Χωρίς Εμβιλά και Χάμες Ροντρίγκες οι Πειραιώτες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 21:53 Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Χωρίς Εμβιλά και Χάμες Ροντρίγκες οι Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ (1/3, 20:00 COSMOTE SPORT 1HD) στο “Γ. Καραϊσκάκης”, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν αποστολή με σημαντικές απουσίες.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται ο Εμβιλά, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Εκτός είναι ακόμα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που τραυματίες παραμένουν ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Εκτός έμεινε τελικά και ο Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον είχαν αφήσει εκτός και από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Το βράδυ της Τετάρτης (1/3, 20:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ, στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (Cosmote TV επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε την Τρίτη (28/2) με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι”.

πηγή: newsit.gr