Ατρόμητος – ΑΕΚ: Μέτρησε το ύψος των δοκαριών ο διαιτητής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 18:35 Ατρόμητος – ΑΕΚ: Μέτρησε το ύψος των δοκαριών ο διαιτητής

Το παιχνίδι είχε αναβληθεί ακριβώς γι' αυτόν το λόγο

Ηώρα για τη διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω προβλήματος με το ύψος των δοκαριών στο γήπεδο του Περιστερίου, έφτασε και ο διαιτητής Δημήτρης Καραντώνης για να είναι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει ξανά θέμα αποφάσισε να μετρήσει το ύψος των δοκαριών περίπου μία ώρα πριν την έναρξη.

Είναι ένα παιχνίδι που προκάλεσε χαμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο αφού η υπόθεση πήγε στην αθλητική δικαιοσύνη, με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να παρεμβαίνουν. Ένα παιχνίδι που αποφασίστηκε, τελικά, να διεξαχθεί κανονικά και το αποτέλεσμά του θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ποια ομάδα, η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός, θα μπει ως πρωτοπόρος στα πλέι οφ.

Για να μην υπάρξουν, επομένως, εντάσεις ξανά και έχουμε νέα θέματα, ο διαιτητής και οι βοηθοί του εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και μέτρησαν το ύψος των δοκαριών. Εικόνα που επανέφερε στη μνήμη όσα έγιναν την προηγούμενη φορά που είχαν πάει σε αυτό το γήπεδο οι δύο ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση