Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Super League: Ώρες αγωνίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το μεσημέρι η συνάντηση του Top-6 με Μπένετ και Μπαλτάκο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 11:07 Super League: Ώρες αγωνίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το μεσημέρι η συνάντηση του Top-6 με Μπένετ και Μπαλτάκο

Κρίσιμες ώρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ συνάντηση ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Super League 1 με τον επικεφαλής της ΚΕΔ Στίβ Μπένετ και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Η συνάντηση του Big 6 στα γραφεία της ΕΠΟ αναμένεται να κρίνει πολλά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο τραπέζι είναι δεδομένο ότι θα πέσει το ζήτημα της διαιτησίας μετά τα όσα έγιναν στα ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, θα βρίσκεται σίγουρα στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ εξαιρετικά πιθανό είναι να βρεθούν στη συνάντηση και οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Βαγγέλης Μαρινάκης για λογαριασμό της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ πιθανό να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ μέσω τηλεδιάσκεψης.

Παρών στη συνάντηση θα είναι ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, ενώ σίγουρα απών θα είναι ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του στο εξωτερικό. 

Η ΠΑΕ Άρης αναμένεται να εκπροσωπηθεί από τον αντιπρόεδρό της, Παναγιώτη Μπιλίρη.

Πηγή: newsit.gr