Final4 Euroleague: Live streaming η βράβευση των κορυφαίων και η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Μπαρτζώκα και των προπονητών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 12:24 Final4 Euroleague: Live streaming η βράβευση των κορυφαίων και η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Μπαρτζώκα και των προπονητών

Ολυμπιακός, Μονακό, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται να μπουν στη “μάχη” του Final 4 της Euroleague που θα γίνει στο Κάουνας, το προσεχές τριήμερο.

Οι προπονητές και οι εκπρόσωποι των παικτών, από Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, ”ανοίγουν τα χαρτιά” τους μία ημέρα πριν από τους ημιτελικούς, στους οποίους θα κριθεί ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, στον τελικό του Final 4 της Euroleague!

Επίσης, θα παρακολουθήσουμε την ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων, που πραγματοποιείται στο περιθώριο του Final 4! Ανάμεσα στα βραβεία που θα απονεμηθούν είναι αυτά του του καλύτερου προπονητή και του MVP της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση