To Final Four της Euroleague στο ΟΠΑΠ Game Time με τους Δήμο Ντικούδη και Νίκο Ζήση Εξωτερικός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 10:03 To Final Four της Euroleague στο ΟΠΑΠ Game Time με τους Δήμο Ντικούδη και Νίκο Ζήση Εξωτερικός

Οι δύο πρώην διεθνείς μπασκετμπολίστες αναλύουν τους σημερινούς αγώνες Ολυμπιακός-Μονακό και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης

Η ώρα των ημιτελικών του Final Four της Euroleague έφτασε και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τους Νίκο Ζήση και Δήμο Ντικούδη.

Οι δύο πρώην διεθνείς μπασκετμπολίστες αναλύουν τους σημερινούς ημιτελικούς, Ολυμπιακός-Μονακό (18:00) και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (21:00), που διεξάγονται στο Κάουνας της Λιθουανίας και ξεχωρίζουν τα φαβορί για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Εξηγούν γιατί ο Ολυμπιακός δικαίως βρίσκεται στο Final Four και τονίζουν ότι η Μονακό αν και «πρωτάρα» στην εφετινή διοργάνωση είναι μια πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Ο GM της Εθνικής Ανδρών Νίκος Ζήσης και o υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης σχολιάζουν επίσης την πρόσφατη κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ. Μιλούν για το μεγάλο ματς της Εθνικής Ομάδας με τις ΗΠΑ που θα πραγματοποιηθεί στη Μανίλα (28/08) καθώς και τι πρέπει να προσέξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για να έχει μία επιτυχημένη πορεία στη διοργάνωση.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση