Οι Μιλγουόκι Μπακς κατέληξαν σε τρεις προπονητές για τη διαδοχή του Μάικ Μπουντενχόλζερ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 20:56 Οι Μιλγουόκι Μπακς κατέληξαν σε τρεις προπονητές για τη διαδοχή του Μάικ Μπουντενχόλζερ

Οι Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζουν την αναζήτηση του διαδόχου του Μάικ Μπούντενχόλζερ στη θέση του προπονητή της ομάδας και φαίνεται ότι έχουν καταλήξει σε τρεις τεχνικούς.

Σύμφωνα με τον κορυφαίο ρεπόρτερ του NBA, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν ξεχωρίσει τον πρώην προπονητή των Τορόντο Ράπτορς, Νικ Νερς και τον βοηθό του στους Καναδούς, Άντριαν Γκρίφιν, καθώς και τον βοηθό του Στιβ Κερ στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Κένι Άτκινσον.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε αρχικά επαφές με πλήθος υποψηφίων, αλλά οι τρεις παραπάνω πέρασαν στην… επόμενη φάση και ένας εξ αυτών θα είναι ο “εκλεκτός” που θα προσπαθήσει να οδηγήσει τα “ελάφια” στο δεύτερο τίτλο τους, σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση