Έρευνα από την αστυνομία για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 18:49 Έρευνα από την αστυνομία για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ

Οι αρχές διενεργούν προανάκριση για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ψάχνοντας -μάλιστα- εάν πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Η αστυνομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ, πέριξ της “OPAP Arena”, λίγες ώρες πριν το ματς-φιέστα με τον Βόλο.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο άτυχος οπαδός δέχθηκε επίθεση κοντά στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, στο “πάρτι” που έστησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο -παραμονές του αγώνα- έπειτα από ένταση που υπήρξε μεταξύ των φίλων της ομάδας..

Όπως αναφέρεται σε σελίδα φίλων της ΑΕΚ στα social media, ο άτυχος οπαδός χτυπήθηκε με βάναυσο τρόπο. Για τον οπαδό κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, με συμπτώματα πιθανού εγκεφαλικού.

Στις 18 του μήνα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όμως το βράδυ της ίδιας ημέρας μπήκε και πάλι σε νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

στη συνέχεια, κατόπιν αναφορών από πρόσωπα του περιβάλλοντός του για χτυπήματα, η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τη λήψη καταθέσεων, με τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας, εφόσον ο θάνατός του σχετίζεται με τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της «OPAP Arena», ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.

Παρακάτω ένα σχετικό ποστάρισμα για το γεγονός από σελίδα που διατηρούν φίλοι της ΑΕΚ:

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση