Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τελευταία αγωνιστική σε Γερμανία και Αγγλία με αμέτρητες αγορές σε απίστευτες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 13:32 Τελευταία αγωνιστική σε Γερμανία και Αγγλία με αμέτρητες αγορές σε απίστευτες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Αν παίξεις θα πιστέψεις ότι το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις πιο δυνατές αποδόσεις

Η αυλαία πέφτει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Bundesliga και την Premier League. Στο νήμα κρίνεται ο τίτλος στη Γερμανία. Το Σάββατο, στις 16:30, αρχίζουν και τα 9 παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής.

Η Ντόρτμουντ εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μπάγερν με 1-3 από τη Λειψία και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Χρειάζεται τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μάιντζ για να επιστρέψει στην κορυφή του γερμανικού ποδοσφαίρου μετά από 11 χρόνια.

Η Μπάγερν παίζει εκτός έδρας με την Κολωνία και για να κατακτήσει τον τίτλο για 11η σερί χρονιά πρέπει όχι μόνο να πάρει τη νίκη αλλά και να μην κερδίσει η Ντόρτμουντ.

Στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga γίνεται ακόμα μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αμέτρητες αγορές σε απίθανες αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τους αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Με νίκη η Έβερτον εξασφαλίσει τη σωτηρία

Την Κυριακή, στις 18:30, γίνεται η τελευταία αγωνιστική στην Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει τον τίτλο και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ομάδα που θα κατακτήσει την 7η θέση που οδηγεί στο Conference League και στην αποφυγή του υποβιβασμού. Το ευρωπαϊκό εισιτήριο διεκδικούν η Άστον Βίλα με 58 βαθμούς, η Τότεναμ με 57 και η Μπρέντφορντ με 56.

Η Μπρένφορντ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, η Τότεναμ παίζει εκτός έδρας με την Λιντς και η Άστον Βίλα φιλοξενεί την Μπράιτον.

Στην ουρά έχει υποβιβαστεί η Σαουθάμπτον και κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού βρίσκονται η Λέστερ και η Λιντς με 31 βαθμούς. Κυνηγούν την Έβερτον που έχει 33 βαθμούς και με νίκη κόντρα στην Μπόρνμουθ εξασφαλίσει την παραμονή της. 

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις πιο δυνατές αποδόσεις στους αγώνες της Premier League. Αρκεί να παίξεις για να πιστέψεις ότι ζεις τις αθλητικές συγκινήσεις του μήνα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα.

Ντέρμπι Γιουβέντους-Μίλαν στη Serie A

Συνεχίζονται και τα υπόλοιπα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Serie A, Γιουβέντους-Μίλαν, το οποίο διεξάγεται την Κυριακή, στις 21:45 και προσφέρεται με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

To Πάμε Στοίχημα προσφέρει και το PlayBall*, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App.

Με το PlayBall προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και κάθε μήνα ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.