Ράλι Σαρδηνίας: "Άρπαξε" στο φινάλε την πρωτοπορία ο Λάπι! (vid)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 19:36 Ράλι Σαρδηνίας: "Άρπαξε" στο φινάλε την πρωτοπορία ο Λάπι! (vid)

Ο Εσαπέκα Λάπι, με μία ανατροπή στην SS7, την τελευταία ειδική διαδρομή της ημέρας, πέρασε στην πρωτοπορία του Ράλι Σαρδηνίας, στο φινάλε της Παρασκευής. Ο Φινλανδός της Hyundai σε όλη τη διάρκεια της ημέρας βρισκόταν στη δεύτερη θέση πίσω από τον Σεμπαστιάν Οζιέ, ωστόσο στο απογευματινό σκέλος η διαφορά τους μειώθηκε για να περάσει εν τέλει μπροστά ο Λάπι με μόλις 0.1 δευτερόλεπτα από τον Γάλλο της Toyota.

Από εκεί και πέρα, το απογευματινό σκέλος της Παρασκευής εξελίχθηκε θετικά για τον Τιερί Νεβίλ. Ο Βέλγος της Hyundai αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση και παράλληλα έριξε σχεδόν στο μισό την απόστασή του από την κορυφή (συγκριτικά με το τέλος του πρωινού σκέλους), όντας πλέον στο +18.6 από τον Λάπι. Αντιθέτως, Κάλε Ροβάνπερα και Οτ Τάνακ παραμένουν σε μεγάλη απόσταση από τον επικεφαλής, με τον Εσθονό της M-Sport Ford μάλιστα να βλέπει τη διαφορά του να ξεπερνάει το ένα λεπτό.

Υπενθυμίζεται πως η Παρασκευή μάλιστα χαρακτηρίστηκε και από μία εντυπωσιακή έξοδο του Ντάνι Σόρδο από τον δρόμο. Ο Ισπανός οδηγός είδε το Hyundai του να αναποδογυρίζει στην SS4, με τον ίδιο και τον συνοδηγό του όμως να βγαίνουν σώοι και αβλαβείς από το συμβάν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση