Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λεμπρόν Τζέιμς: «Ξέρω ότι μερικοί με μισείτε αλλά δεν κλέβω το παιχνίδι και θα συνεχίσω να παίζω»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 10:13 Λεμπρόν Τζέιμς: «Ξέρω ότι μερικοί με μισείτε αλλά δεν κλέβω το παιχνίδι και θα συνεχίσω να παίζω»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν πρωταγωνιστής στα βραβεία ESPYS και μαζί με το βραβείο του, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο NBA.

Παρότι ο ίδιος είχε ξεκινήσει τις φήμες για πιθανή αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Λεμπρόν Τζέιμς υποστήριξε ότι η μέρα που δεν θα μπορεί να δώσει τα πάντα στο παρκέ, δεν έχει έρθει ακόμα.

Ο “Βασιλιάς” πήρε το βραβείο Best Record-Breaking Performance, καθώς ξεπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ στη λίστα των σκόρερ του NBA και εμφανίστηκε στα ESPYS μέσω video.

Σε αυτό είπε λοιπόν τα εξής: «Το πραγματικό ερώτημα για μένα είναι: Μπορώ να παίξω χωρίς να “κλέβω” σε αυτό το παιχνίδι; Η μέρα που δεν μπορώ να δώσω τα πάντα στο παρκέ είναι η μέρα που θα τελειώσω. Ευτυχώς για εσάς, αυτή η μέρα δεν είναι σήμερα!

Ακούστε, μπορείτε να με αγαπάτε – και ξέρω ότι μερικοί από εσάς με μισείτε επίσης – αλλά το μόνο πράγμα που θα κάνετε πάντα είναι να με σέβεστε και να εκτιμάτε τον τρόπο που προσεγγίζω το παιχνίδι και αυτό που έχω δώσει σε αυτό το παιχνίδι»!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Basketball Forever (@basketballforever)

πηγή: newsit.gr