Στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 23:44 Στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός

Ο Μάριν έστειλε τον Ολυμπιακό στα... αστέρια του Champions League!

Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας τη Ριέκα, διπλασιάζοντας τις νίκες του μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη στις 19:00 και ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας.

Αγκαλιές για την πρόκριση! Πέταξε το σακάκι του ο Χάσι

Με το σφύριγμα της λήξης όλος ο πάγκος εισέβαλε στο γήπεδο και όλοι οι παίκτες έγιναν μία αγκαλιά. Άπαντες ήταν πανευτυχείς και πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη μεγάλη επιτυχία. Ο Σάββας Θεοδωρίδης πήρε στην αγκαλιά του τον χρυσό σκόρερ, ενώ ο Μοντεστό καταχειροκρότησε τους πάντες.

Ο ίδιος ενθουσιασμός ενθουσιασμός κυρίευσε και τον Μπέσνικ Χάσι. Μπορεί κατά τη διάρκεια του ματς ο Κοσοβάρος τεχνικός να ήταν μονίμως στην τσίτα, φωνάζοντας στους παίκτες του, μετά τα 90' λεπτά όμως έγινε ένα με αυτούς. Μάλιστα κατά τους πανηγυρισμούς πέταξε το σακάκι του πριν μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ολυμπιακός έστειλε την Ελλάδα στη 12η θέση!

Η νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Ριέκα και το μπόνους πρόκρισης στους ομίλους του Champions League ανέβασαν δυο θέσεις την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA.

Με τους 800 βαθμούς που μάζεψαν το βράδυ της Τρίτης οι “ερυθρόλευκοι”, η Ελλάδα -από την 14η που βρισκόταν- ανέβηκε στη 12η (έφτασε τους 26.400), ξεπερνώντας τις Τσεχία και Αυστρία.

Σε περίπτωση που η χώρα μας κρατήσει τη συγκεκριμένη θέση, τότε την επόμενη ο πρωταθλητής θα ξεκινήσει από τα πλέι οφ του Champions League και ο Κυπελλούχος θα μπει κατευθείαν στους ομίλους του Εuropa League.

Οι χώρες στη βαθμολογία της UEFA “γύρω” απ’ την Ελλάδα

11η Ολλανδία 28.549

12η ΕΛΛΑΔΑ 26.400

13η Αυστρία 26.225

14η Τσεχία 25.775

15η Ελβετία 25.000

16η Κροατία 24.250

Προσαρμοσμένη αναζήτηση