Απειλές στην Μπαρτσελόνα: «Θα κλείσουμε το Καμπ Νου αν βρίζουν την Ισπανία»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 19:27 Απειλές στην Μπαρτσελόνα: «Θα κλείσουμε το Καμπ Νου αν βρίζουν την Ισπανία»

Την αποφασιστικότητά του να φτάσει ακόμα και σε κλείσιμο του «Καμπ Νου» ως τιμωρία για τα υβριστικά συνθήματα των Καταλανών οπαδών της Μπαρτσελόνα εναντίον της Ισπανίας εξέφρασε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος.

«To να φωνάζουν “puta Espana” (σ.σ.: “π@@@@να Ισπανία”) είναι μία προσβολή. Και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κλείσιμο του Καμπ Νου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της LFP, Χαβιέρ Τομπάς!

Η «καυτή πατάτα» της Καταλωνίας απασχολεί έντονα και το ισπανικό ποδόσφαιρο. Κάτι που φαίνεται και από την τοποθέτηση-προειδοποίηση του επικεφαλής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας: «Φυσικά, δεν είναι προσβολή να ζητάει κανείς ανεξαρτησία. Τουλάχιστον δεν ήταν μέχρι σήμερα. Προσβολή είναι τo να φωνάζουν “puta Espana” (σ.σ.: “π@@@@να Ισπανία”). Και αν αυτό κριθεί από τις αρμόδιες επιτροπές, τότε μπορεί να κλείσει το Καμπ Νου», δήλωσε από τη Σεβίλλη ο Τομπάς. 

«Αυτό που δεν λέει ο ακροδεξιός Τομπάς είναι αν το ίδιο σύνθημα όταν αναφέρεται στην Καταλωνία μπορεί επίσης να οδηγήσει σε κλείσιμο των γηπέδων όπου ακούγεται. Ίσως επειδή έτσι δεν θα απέμενε κάποιο γήπεδο για να παιχτεί το πρωτάθλημα…», σχολίασε η Sport της Βαρκελώνης, περνώντας στην αντεπίθεση.


Πηγή: iefimerida.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com