Απίστευτο ξέσπασμα με βρισιές για Ρονάλντο! Έξαλλος ο μάνατζερ του Πορτογάλου [audio]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 21:37 Απίστευτο ξέσπασμα με βρισιές για Ρονάλντο! Έξαλλος ο μάνατζερ του Πορτογάλου [audio]

Ο διάσημος μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, έχει στα χέρια του την «καυτή πατάτα» για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης και οι επίμονες ερωτήσεις ενός δημοσιογράφου επί του θέματος, έδειξαν ότι δεν είναι και ιδιαίτερα έτοιμος να διαχειριστεί το γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ Εντού Πιδάλ, συνάντησε τον μάνατζερ του Πορτογάλου σούπερ σταρ, μετά τον τελικό και του ζήτησε να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με τον πελάτη του, με τον Μέντες να υποστηρίζει ότι «ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Είναι παίκτης της Ρεάλ, είναι μέρα χαράς. Ο Κριστιάνο ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, τίποτα παραπάνω».

Όταν ο ισπανός ρεπόρτερ συνέχισε να τον πιέζει όμως, ο διάσημος ατζέντης «ξέσπασε» σε βρισιές: «Σταμάτα, σταμάτα. Τι στον π@@@@@ κάνεις; Άντε ρε γαμ@@@@», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια, που καταγράφηκαν και σε σχετικό ηχητικό.

Το ξέσπασμα του Μέντεζ για τον Ρονάλντο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση