Ο Ρουβίκωνας προκαλεί την Παπακώστα: Με παρακολουθεί η ΕΛ.ΑΣ αλλά τους ξεφεύγω σε 13 λεπτά [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 21:47 Ο Ρουβίκωνας προκαλεί την Παπακώστα: Με παρακολουθεί η ΕΛ.ΑΣ αλλά τους ξεφεύγω σε 13 λεπτά [εικόνες]

Διαδικτυακή... απάντηση έστειλε στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης.

Με αφορμή τηλεοπτική συνέντευξη της υφυπουργού, η οποία δήλωσε ότι «ξέρουμε τους αρχηγούς του Ρουβίκωνα και θα τους στείλουμε τον λογαριασμό» από τις φθορές που προκαλούν, ο Γ. Καλαϊτζίδης έσπευσε να απαντήσει μέσω facebook.

Οπως είπε ο λογαριασμός όντως «ήρθε» υποστηρίζοντας ότι πλέον δεν τον παρακολουθούν από απόσταση οι αστυνομικοί αλλά τον πηγαίνουν... συνοδεία.

Επαίρεται πάντως ότι τους «ξέφυγε» μέσα σε 13 λεπτά και ανήρτησε λίγο αργότερα φωτογραφίες από την βρετανική πρεσβεία «σε περίπτωση που αποφασίσουμε να πάμε» όπως έγραψε.

Η ανάρτηση Καλαϊτζίδη:

«Είμαι προφανώς μεταξύ αυτών που " φωτογράφισε"η κυρία υπουργός, αφού γράφω αρκετά συχνά στο facebook. Απο σήμερα όντως ο λογαριασμός ήρθε. Το δόγμα της παρακολούθησης μου από την ασφάλεια άλλαξε. Πλέον δεν με ακολουθούν από απόσταση προσπαθώντας να δουν που πάω αλλά με πηγαίνουν... συνοδεία περικυκλώνοντας την αφεντιά μου με τις μηχανές. Μέχρι εδώ όλα καλά το περίμενα ξέρω πως πάει"το παιχνίδι".Σε 13' λεπτά τους έφυγα. Και παραθέτω στην επόμενη μου ανάρτηση τρεις φωτό που έβγαλα σήμερα παρακολουθώντας την βρετανική πρεσβεία σε περίπτωση που αποφασίσουμε να πάμε. Για την γνησιότητα της μέρας( ότι είναι σημερινές) μπορούν να δουν από τις κάμερες τα δυο άτομα που φαίνονται στην μια φωτό και κάθονταν για ωρα μπροστά στην είσοδο της πρεσβείας».

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Γ. Καλαϊτζίδης, ηγετικό μέλος του «Ρουβίκωνα» από τη βρετανική πρεσβεία:

 
Πηγή: iefimerida.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση