Ζακ Κωστόπουλος: “Ήταν δολοφονία” - Σήμερα η έκθεση του ιατροδικαστή για τις συνθήκες θανάτου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 10:18 Ζακ Κωστόπουλος: “Ήταν δολοφονία” - Σήμερα η έκθεση του ιατροδικαστή για τις συνθήκες θανάτου

Οι εικόνες από την Ομόνοια έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου προκαλώντας αποτροπιασμό. Σήμερα αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή για το τι ήταν αυτό που οδήγησε στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, ωστόσο η εικόνα λιντσαρίσματος στο κοσμηματοπωλείο προκαλεί σοκ. Η δικηγόρος της οικογένειάς του λέει ότι πρόκειται για δολοφονία.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” η δικηγόρος Α. Παπαρούσου μιλάει για “έναν άνθρωπο παγιδευμένο που εμποδίστηκε με βία να διαφύγει και αυτό οδήγησε στον θάνατό του”. Η δικηγόρος μιλάει για καθαρή δολοφονία, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν είναι ορθές οι κατηγορίες, δεν είναι βαριά σκοπούμενη και επικίνδυνη βλάβη, αλλά ανθρωποκτονία.

Απ’ την πλευρά του ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη Χ. Αναγνωστόπουλος λέει ότι όντως έχει εντοπιστεί στον χώρο ένα μαχαίρι, αναφέρεται μάλιστα σε μαρτυρίες περιοίκων πως η ταμειακή μηχανή του καταστήματος ήταν σπασμένη και πως κοσμήματα είχαν πέσει στο πάτωμα. Αναφέρει μάλιστα πως εάν είχε μπει στον χώρο του καταστήματος για να προστατευτεί, όπως έχει αναφερθεί, θα έπρεπε να περιμένει την αστυνομία και όχι να αντιδράσει με τον τρόπο αυτό.
Ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη αναφέρει ότι ο πελάτης του είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα κλοπής και αντέδρασε με τον τρόπο αυτό καθώς ο 34χρονος ενώ είχε κληθεί η αστυνομία επιχειρούσε να διαφύγει κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αστυνομικοί με βάση το βίντεο-σοκ από το περιστατικό αναζητούν το δεύτερο άτομο που φαίνεται να χτυπάει, μαζί με τον κοσμηματοπώλη τον 34χρονο την ώρα που επιχειρεί να βγει από το κατάστημα σπάζοντας τη τζαμαρία.

 

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση