Θεσσαλονίκη: Οι κόρες κατηγορούν τον πατέρα τους για ασέλγεια - Ανοίγουν κλειστά στόματα στην Τούμπα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 13:23 Θεσσαλονίκη: Οι κόρες κατηγορούν τον πατέρα τους για ασέλγεια - Ανοίγουν κλειστά στόματα στην Τούμπα!

Ανάστατη η Τούμπα στην Θεσσαλονίκη από τις καταγγελίες. Συνελήφθη ο πατέρας...

Στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οδηγείται τριανταεπτάχρονος, που συνελήφθη κατόπιν καταγγελίας της 13χρονης κόρης του ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της. Σύμφωνα με την ανήλικη, η πράξη την οποία κατήγγειλε έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κι ενώ η ίδια βρισκόταν με τον πατέρα της στο σπίτι τους, στην περιοχή της Τούμπας.

Η καταγγελία έφτασε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα η σύλληψη του 37χρονου.

Όπως φέρεται να κατήγγειλε η ανήλικη, ανάλογο περιστατικό συνέβη σε προγενέστερο χρόνο, κατά το 2017. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την υπόθεση η Αστυνομία, αναφέρεται ότι και η μεγαλύτερη αδελφή της, ηλικίας 15 ετών, κατήγγειλε ότι στο παρελθόν ο 37χρονος την προσέγγισε ερωτικά.

Επιπλέον δε ο συλληφθείς φέρεται να προέβαινε κατ’ επανάληψη σε σωματική και λεκτική βία εναντίον των δύο ανήλικων θυγατέρων του, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο αδελφές διέμεναν μαζί με τον 37χρονο, καθώς η μητέρα τους φαίνεται να ζει σε διάσταση από τον συλληφθέντα πατέρα.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση