Νεαρή έκρυβε ηρωίνη στα γεννητικά της όργανα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 19:00 Νεαρή έκρυβε ηρωίνη στα γεννητικά της όργανα!

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τη δράση της 28χρονης και όταν δεν εντόπισαν κάτι ύποπτο πάνω της, ζήτησαν ιατρική εξέταση

Δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση οι πληροφορίες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος που ερευνούσαν μια υπόθεση ναρκωτικών στην Κάλυμνο, για την ταυτότητα της νεαρής επιβάτιδας του πλοίου της γραμμής που θα μετέφερε ποσότητα ηρωίνης στο νησί.

Μόλις είδαν την 28χρονη Ελληνίδα να κατεβαίνει στο λιμάνι, την προσήγαγαν για έλεγχο αλλά δεν βρήκαν κάτι ύποπτο στις τσέπες ή τις αποσκευές της. Έτσι, ζήτησαν να γίνει ιατρική εξέταση, από την οποία διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει μέσα στα γεννητικά της όργανα τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 36 γραμμαρίων!

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με 30 ευρώ που είχε πάνω της η νεαρή γυναίκα και τέσσερα κινητά, για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών ώστε να εντοπιστούν αυτοί στους οποίους θα παρέδιδε την ηρωίνη. Η 28χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, που της απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος.

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση