Περίεργο περιστατικό στο Ηράκλειο - Κατέβασαν και έκλεψαν ελληνική σημαία - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 15:39 Περίεργο περιστατικό στο Ηράκλειο - Κατέβασαν και έκλεψαν ελληνική σημαία - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο άντρες, κατέβασαν από τον ιστό την Ελληνική σημαία και την έκλεψαν, στην περιοχή Δαφνές στο Ηράκλειο.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύει το cretapost.gr, δύο άνδρες κατεβαίνουν από μια άσπρη κλούβα, ανεβαίνουν πάνω στον ιστό, κατεβάζουν την Ελληνική σημαία και στην συνέχεια επιβιβάζονται στο όχημα και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όπως αναφέρουν μαρτυρίες κατοίκων της πρόκειται για δύο Αλβανούς, που εργάζονται σε οικοδομικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή και το λευκό όχημα με Ρεθυμνιώτικες πινακίδες ήταν ενοικιαζόμενο.

Στο βίντεο που τράβηξε ανυποψίαστος πολίτης, καθώς δεν γνώριζε αρχικά περί τίνος πρόκειται, φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα τους αλλά και ο αριθμός πινακίδας του οχήματος. Τα στοιχεία έχουν ήδη δοθεί στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης που αναζητούν τους δράστες.

Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα Flashnews.gr,  δεν πρόκειται για άνδρες αλβανικής καταγωγής, αλλά για άτομα από άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Ωστόσο το γεγονός που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι οι πρωταγωνιστές του περιστατικού έχουν αναχωρήσει ήδη από το Ηράκλειο, καθώς έφυγαν το βράδυ της Δευτέρας από το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης".

Δείτε το βίντεο που ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

 

 

Πηγές: cretapost.gr, flashnews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση