Αντώνης Κανάκης: Σε ποιο κανάλι μετακομίζει μετά το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 10:06 Αντώνης Κανάκης: Σε ποιο κανάλι μετακομίζει μετά το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1

Οι προτάσεις που δέχτηκε ο παρουσιαστής μετά το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1.

Ένα βήμα πιο κοντά στο κανάλι Open φέρεται να είναι ο Αντώνης Κανάκης σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1 δέχθηκε προτάσεις από –τουλάχιστον- δύο σταθμούς. 

Ο εμπνευστής και παρουσιαστής του «Ράδιο αρβύλα» δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Alpha, ενώ κρούση υπήρξε και από το Open, όπου το περιβάλλον φέρεται πιο πρόσφορο για τον παρουσιαστή.

Το χρονικό του επώδυνου διαζυγίου με τον ΑΝΤ1

Ο  γάμος που κράτησε 21 χρόνια, από τους μακροβιότερους της τηλεόρασης είχε τελικά κακό τέλος. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 και ο δημοφιλής Αντώνης Κανάκης κοιτάζονται πλέον από την αντίπερα όχθη.

Πολλές δηλώσεις και μεγάλη πικρία ακολουθούν το σενάριο που θέλει τον Κανάκη να θεωρεί υπεύθυνο τον σταθμό και τον σταθμό δυσαρεστημένο από την καθυστέρηση της έναρξης της εκπομπής του. Όμως το παρασκήνιο μοιάζει να είναι εντελώς διαφορετικό.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για όλα όσα έχει προσφέρει στο κανάλι αυτά τα 21 πολύ δημιουργικά και επιτυχημένα χρόνια» αναφέρει η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Το ψυχρό κλίμα είχε δημιουργηθεί όταν σε κάποιες ιστοσελίδες γράφτηκε πως είναι το πρόσωπο που φωτογραφήθηκε από δηλώσεις πολλών παρουσιαστών του σταθμού ως υπαίτιος για κοψίματα, αναβολές και ματαιώσεις εκπομπών στην late night ζώνη είναι ο Αντώνης Κανάκης. Το κόψιμο του “Late Night” του Λιάγκα και η ματαίωση του «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου «δείχνουν» ότι κάποιος επηρεάζει τις αποφάσεις του σταθμού και όλοι υποπτεύονται τον Κανάκη όταν μετά από μερικές ημέρες με την ανανέωση της αποκλειστικής του συνεργασίας του με το κανάλι, για ακόμη τρία χρόνια, έως το 2021, διαβάζουν και την τελευταία παράγραφο του δελτίου τύπου.  «Η σημαντική δε αυτή συνεργασία, με τον δημιουργό των πιο αγαπημένων και ιδιαίτερων τηλεοπτικών προγραμμάτων, η οποία ήδη μετρά 21 δημιουργικά χρόνια, θα αποκτήσει μια επιπλέον διάσταση, αφού ο Αντώνης Κανάκης θα διαμορφώνει τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη φυσιογνωμία αυτής, στο σύνολό της».

Ο Λιάγκας δεν αντιδρά και βρίσκεται σε αναμονή των εξελίξεων ενώ ο Αρναούτογλου δηλώνει πως ο μόνος διευθυντής που αναγνωρίζει είναι ο τότε διευθυντής προγράμματος του σταθμού, Γιάννης Λάτσιος. Οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 είναι σαφές ότι χωρίζονται σε δυο μέτωπα, ενώ στο χορό των δηλώσεων μπαίνει και η Φαίη Σκορδά που λέει στον αέρα της εκπομπής της το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και δεν έγινε από στέλεχος του σταθμού.

Ακολουθεί θύελλα με καθέναν να υποθέτει ότι θέλει ενώ ο Κανάκης ήθελε από τον ΑΝΤ1 να πάρει θέση. Στην ανακοίνωσή του γράφει: για την « παράδοξη φήμη, βάσει της οποίας μου χρεώθηκαν αποφάσεις που προφανώς και δεν θα μπορούσαν να ήταν δικές μου. Αποφάσεις που όπως είναι αυτονόητο πάρθηκαν και ανακοινώθηκαν από τον ΑΝΤ1, πριν μάλιστα μου ανατεθεί η καλλιτεχνική επιμέλεια της late night ζώνης (η οποία καλλιτεχνική επιμέλεια παρά τις τότε σχετικές ανακοινώσεις, δεν υλοποιήθηκε ποτέ έως και σήμερα)».

Λόγοι αρχής και διάρρηξη της εμπιστοσύνης είναι οι λόγοι που επικαλείται στην παραίτησή του, συμπληρώνοντας πως «ο ΑΝΤ1 δεν διέψευσε ή ξεκαθάρισε ποτέ και με κανέναν τρόπο το ότι οι αποφάσεις αυτές ήταν δικές του, όπως θεωρώ πως όφειλε να πράξει τη στιγμή που δημοσίως χρεώνονταν σε έναν συνεργάτη του. Αντιθέτως, ακόμα και ενεργά, συνέβαλε στο να δημιουργηθεί και να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις η ψευδής αυτή φήμη, πως δηλαδή συγκεκριμένες επιλογές που αποκλειστικά το ίδιο το κανάλι έκανε σχετικά με πρόσωπα και εκπομπές της περσινής αλλά και της φετινής σεζόν, ήταν δικές μου επιλογές ή εισηγήσεις (!!!)».

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση