Μια γυναίκα με επιλόχειο κατάθλιψη πέταξε τη νεογέννητη κόρη της από το αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 12:11 Μια γυναίκα με επιλόχειο κατάθλιψη πέταξε τη νεογέννητη κόρη της από το αυτοκίνητο

Το βρέφος εντοπίστηκε από ντόπιους σε άσχημη κατάσταση, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Μια τραγική ιστορία διαδραματίστηκε στο Μπαλί με πρωταγωνίστρια μια 32χρονη γυναίκα που πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Ντενπασάρ, η Nicole Stasio πέταξε την δύο μηνών κορούλα της από το κινούμενο ταξί στο οποίο επέβαιναν και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει ανοίγοντας την πόρτα και πηδώντας έξω.

Το βρέφος εντοπίστηκε από ντόπιους σε άσχημη κατάσταση, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, σχεδόν 1,6 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε η μητέρα.

Μεταφέρθηκαν και οι δυο στο νοσοκομείο Bali Mandara, αλλά η μικρούλα δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της επτά ώρες αργότερα.

Ο οδηγός του ταξί, Wayan Siaja είπε στην αστυνομία ότι πήγαινε μητέρα και κόρη στο αεροδρόμιο για να επιστρέψουν στις ΗΠΑ. Στη διαδρομή όμως η Stasio άλλαξε γνώμη και του είπε να γυρίσουν πίσω.

Οι αρχές δεν έχουν ανακρίνει την μητέρα ούτε την έχουν ενημερώσει για τον θάνατο της κόρης της καθώς, όπως λένε, βρίσκεται σε βαριά κατάθλιψη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Αμερικανίδα νευροεπιστήμονας, που ασχολιόταν με τη γιόγκα και το διαλογισμό, ταξίδεψε στο Μπαλί τον Ιούλιο μαζί με τους γονείς της. Όταν εκείνοι έφυγαν, αποφάσισε να μείνει στο τουριστικό θέρετρο για να φέρει στον κόσμο την κόρη της. Η ψυχολογική της κατάρρευση, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρουν οι τοπικές αρχές, οφείλεται στις δυσκολίες και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον πατέρα του παιδιού της. Και μετά τον τοκετό, όπως σημειώνουν φίλοι της στο Facebook, ξεκίνησε η μάχη της με την επιλόχειο κατάθλιψη.

«Όταν οι γονείς της τη ρώτησαν για τον πατέρα του παιδιού, αρνήθηκε να απαντήσει», αναφέρει ο επικεφαλής της αστυνομίας του νότιου Ντενπασάρ Nyoman Wiarajaya. «Έδωσε την εντύπωση ότι ήταν ανύπαντρη και πως η οικογένειά της προτίμησε να γεννήσει το παιδί της στο εξωτερικό, σαν να ήθελε να αποφύγει κάτι».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση