Αυτή είναι η μητέρα "ταχυδακτυλουργός" με το μωρό στην αγκαλιά της - Το βίντεο ντοκουμέντο της κλοπής!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 13:12 Αυτή είναι η μητέρα "ταχυδακτυλουργός" με το μωρό στην αγκαλιά της - Το βίντεο ντοκουμέντο της κλοπής!

Απίστευτο θράσος είχε μια νεαρή γυναίκα, η οποία έκλεψε κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ, μέρα μεσημέρι, από κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου. Η 29χρονη κοπέλα...

η οποία μπήκε στο επίμαχο κατάστημα μαζί με μια γυναίκα που παρουσιάστηκε ως μητέρα της, εκμεταλλεύτηκε την ταυτόχρονη παρουσία και άλλων ατόμων στο κοσμηματοπωλείο και κρατώντας στην αγκαλιά της ένα… μικρό αγοράκι, κατάφερε να αποσπάσει μενταγιόν και καδένες συνολικής αξίας 8.000 ευρώ!

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου, φαίνεται ξεκάθαρα η νεαρή γυναίκα, η οποία εκμεταλλεύεται το “πανδαιμόνιο” που επικρατεί στο εσωτερικό του καταστήματος, να αρπάζει κοσμήματα και να τα ρίχνει μέσα στην τσάντα που κρατάει, πριν αποχωρήσει από το κοσμηματοπωλείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σεσημασμένη, αφού φέρεται να είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις. Η 29χρονη, πάντως, δεν κατάφερε να διαφύγει τη σύλληψή της, καθώς η 56χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που κατάλαβε σχεδόν αμέσως τι είχε συμβεί, ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία μετέβη στο σπίτι της νεαρής γυναίκας και τη συνέλαβε.

Το βίντεο ντοκουμέντο της κλοπής

Το συμβάν έλαβε χώρα προχθές το μεσημέρι σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού 25ης Αυγούστου, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Όπως περιέγραψε η 56χρονη ιδιοκτήτρια, η 29χρονη εισήλθε στο μαγαζί της μαζί με ένα ανήλικο αγοράκι και μια γυναίκα που η νεαρή κοπέλα την αποκαλούσε «μητέρα» της.

Σύμφωνα με την 56χρονη, η κοπέλα είπε ότι ήθελε να αγοράσει ένα χρυσό μενταγιόν για τη μητέρα της. Την ώρα που η 56χρονη εξυπηρετούσε τις δύο γυναίκες, μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο και άλλες γυναίκες. Η ιδιοκτήτρια μετέβη τότε σε άλλο πάγκο του καταστήματος για να εξυπηρετήσει τις τελευταίες και άφησε εκτεθειμένο τον δίσκο με τα κοσμήματα που είχε βγάλει από τις προθήκες για να τα δείξει στην 29χρονη και τη συνοδό της.

«Τα έβγαλα μπροστά τους (σ.σ. τα κοσμήματα) και γύρισα πλάτη για να εξυπηρετήσω τις κοπέλες. Εκείνη τη στιγμή βρήκε ευκαιρία να μου κλέψει 20 μενταγιόν και 30 καδένες (…). Μου λέει ότι πάει να πάρει νερό (σ.σ. η 29χρονη) και τότε η μητέρα της μου λέει “βάλε αυτό το ματάκι, αυτό θα πάρω”. Ωστόσο, με το που πάω να το συσκευάσω, φεύγει κι αυτή προς την είσοδο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η 56χρονη ιδιοκτήτρια.

Πηγή: neakriti.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση