Εικόνες-σοκ στο κέντρο της Αθήνας -Ελληνες, Ολλανδοί και Πολωνοί χούλιγκαν με καδρόνια και μολότοφ στα χέρια [εικόνες & βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 12:03 Εικόνες-σοκ στο κέντρο της Αθήνας -Ελληνες, Ολλανδοί και Πολωνοί χούλιγκαν με καδρόνια και μολότοφ στα χέρια [εικόνες & βίντεο]

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και ομάδας οπαδών του ΠΑΟ, του Άγιαξ και Πολωνών χούλιγκαν σημειώθηκαν κοντά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας το βράδυ της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, ομάδα 150 ατόμων, αποτελούμενη από οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Αγιαξ, οι οποίοι έχουν έρθει στην Αθήνα για το παιχνίδι της ομάδας τους με την ΑΕΚ και Πολωνών χούλιγκαν της Βίσλα Κρακοβίας παρακολούθησε την προπόνηση της ολλανδικής ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Κατά την επιστροφή τους από το γήπεδο, κατέβηκαν στο σταθμό του ηλεκτρικού στη Βικτώρια και στη συνέχεια άρχισαν να ανηφορίζουν τη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Καθώς ανέβαιναν πεζοί την Αλεξάνδρας, κοντά σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στην περιοχή, τους περίμεναν περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή. Οι χούλιγκαν μάλιστα περπατούσαν στους δρόμους με καδρόνια στα χέρια, μολότοφ, μαχαίρια και σπασμένα μπουκάλια, ενώ είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Προσαγωγές ή συλλήψεις δεν έγιναν με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τους Ολλανδούς και τους Πολωνούς να διαφεύγουν στο Πεδίον του Άρεως και τους οπαδούς της ΑΕΚ στα Εξάρχεια.

Φωτογραφίες-video: UltraStyle/Twitter

Πηγή: iefimerida.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση