Όταν τα λόγια είναι περιττά - Δείτε τι έκανε μια μητέρα στον 5χρονο γιο της - Σοκάρουν οι εικόνες - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 20:35 Όταν τα λόγια είναι περιττά - Δείτε τι έκανε μια μητέρα στον 5χρονο γιο της - Σοκάρουν οι εικόνες - ΦΩΤΟ

Μία μητέρα επτά παιδιών καταδικάστηκε σε φυλάκιση 28 ετών, καθώς είχε αφήσει τον 5χρονο γιο της να λιμοκτονήσει. Τον υποχρέωνε να φοράει πάντα πάνες και να κοιμάται σε μια μικρή ντουλάπα.

Η 37χρονη Tammi Bleimeyer, καταδικάστηκε για παιδική κακοποίηση. Κλείδωνε τον Jordan Bleimeyer, ο οποίος είναι πλέον εννέα ετών, σε μία ντουλάπα που η οικογένεια αποκαλούσε το "Δωμάτιο του Χάρι Πότερ". Ήταν ένας μικρός χώρος κάτω από τις σκάλες, ο οποίος παλιότερα ήταν ντουλάπα και ήταν καλυμμένος με σύρματα και καρφιά.

Οι γιατροί που εξέτασαν το παιδί ανέφεραν ότι είχε λιμοκτονήσει και ήταν κοντά στον θάνατο, μάλιστα συνέκριναν την κατάσταση του με αυτή των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Ο πατέρας του καταδικάστηκε το 2016 σε 15 χρόνια φυλάκισης για κακοποίηση.

Η τρομακτική αυτή υπόθεση ήρθε στο φως τον Μάρτιο 2014 όταν ο γιος της οικογένειας που ήταν τότε 16 ετών πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση