Αυτοϊκανοποιήθηκε μέσα σε ζαχαροπλαστείο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 16:43 Αυτοϊκανοποιήθηκε μέσα σε ζαχαροπλαστείο!

Ο άνδρας εισέβαλε γυμνός από τη μέση και κάτω στο κατάστημα, άρχισε να γκρεμίζει στο δάπεδο τα προϊόντα και στη συνέχεια αυνανίστηκε επιδεικτικά μπροστά στην υπάλληλο.

Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα που εργάζεται σε ζαχαροπλαστείο στην πλατεία της Σπάρτης το απόγευμα της Τετάρτης, όταν είδε ξαφνικά μπροστά της έναν γυμνό άνδρα από τη μέση και κάτω που άρχισε να γκρεμίζει στο δάπεδο τα προϊόντα και στη συνέχεια αυνανίστηκε επιδεικτικά μπροστά της!

Η τρομοκρατημένη υπάλληλος κατάφερε να βγει στον δρόμο ζητώντας βοήθεια και οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ ο εισβολέας συνέχιζε να αυτοϊκανοποιείται προκλητικά!

Στο ζαχαροπλαστείο έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα και να τον βάλουν μέσα σε ένα περιπολικό, με το οποίο οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Εκεί προέκυψε ότι πρόκειται για έναν 40χρονο Ρουμάνο που κατοικεί μόνιμα στη Σπάρτη με την οικογένειά του τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σπάρτης έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί, καθώς διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com