«Θα γίνει μακελειό»: Οι στιγμές τρόμου στην αντιπροσωπεία της Rolex – Πήρε ρολόγια 300.000€, ευχαρίστησε κι έφυγε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 10:19 «Θα γίνει μακελειό»: Οι στιγμές τρόμου στην αντιπροσωπεία της Rolex – Πήρε ρολόγια 300.000€, ευχαρίστησε κι έφυγε

Μάλιστα ο δράστης της ληστείας στη Rolex ίσως να φορούσε μάσκα σιλικόνης, καθώς δεν τον ενδιέφερε το γεγονός, πως όλες του τις κινήσεις τις κατέγραφε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν ήδη 11:00 το πρωί, όταν ένας καλοντυμένος άνδρας χτυπούσε το κουδούνι στη θωρακισμένη πόρτα της αντιπροσωπείας της Rolex, που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου, μεταξύ Κολωνακίου και Συντάγματος.

Εκείνη την ώρα ο πεζόδρομος ήταν κατάμεστος από κόσμο, ενώ λόγω των εορτών οι περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ σε συγκεκριμένα σημεία του κέντρου των Αθηνών είναι πυκνές.

Ο υπάλληλος στην αντιπροσωπεία της γνωστής Ελβετικής μάρκας κατασκευής πολυτελών ρολογιών άνοιξε την πόρτα στον καλοντυμένο κύριο, που δευτερόλεπτα πριν είχε χτυπήσει το κουδούνι.

Ανυποψίαστος ο υπάλληλος κατευθύνθηκε προς την είσοδο προκειμένου να υποδεχθεί τον πελάτη, που προφανώς ήθελε να χαλάσει ένα σεβαστό ποσό για να πάρει ένα πολύ καλό ρολόι, καθώς ο άγνωστος είχε ήδη βάλει το χέρι του στην τσέπη, σαν πιο έτοιμος από ποτέ να δώσει την πιστωτική του κάρτα στον υπάλληλο.

Φωτογραφία Eurokinissi

Όμως όταν έβγαλε το χέρι από τη τσέπη, μόνο πιστωτική κάρτα δεν κρατούσε. Με το πιστόλι που έβγαλε από την τσέπη του μπουφάν του απείλησε τον υπάλληλο, τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, αλλά και δυο πελάτες που εκείνη την ώρα κοιτούσαν τα πανάκριβα μοντέλα ρολογιών και τους ζήτησε σε καλά ελληνικά με ανατολικοευρωπαϊκή όμως προφορά, να μην κάνουν καμιά κίνηση γιατί θα «γίνει μακελειό μέσα στο μαγαζί».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ο άγνωστος οπλοφόρος άρχισε επιλεκτικά να αρπάζει ρολόγια και μάλιστα τα πιο ακριβά κομμάτια, βάζοντας τα στην τσέπη του μπουφάν του. Όταν πια ολοκλήρωσε το έργο του, ευχαρίστησε υπαλλήλους και πελάτες για την συνεργασία, βγήκε με ψύχραιμα βήματα από την αντιπροσωπεία της Rolex και διέφυγε από το σημείο μ’ ένα ταξί που σταμάτησε στην οδό Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ, ίσως ο δράστης να φορούσε στο πρόσωπο του μάσκα σιλικόνης, καθώς δεν έδωσε καμιά σημασία στις κάμερες που τον κατέγραφαν, ενώ εκτιμάται πως πρόκειται για ομογενή από κάποια χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση