Συνελήφθη στο πατρικό του ο δραπέτης ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια - Το είχε σκάσει από τα κρατητήρια κόβοντας τα κάγκελα! - Video

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 21:17 Συνελήφθη στο πατρικό του ο δραπέτης ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια - Το είχε σκάσει από τα κρατητήρια κόβοντας τα κάγκελα! - Video

Συνελήφθη αργά το απόγευμα του Σαββάτου (22.12.2018) στην περιοχή του Χαϊδαρίου ο επικίνδυνος ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια που είχε δραπετεύσει.

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής και με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ, ο αλλοδαπός κακοποιός εντοπίστηκε στο πατρικό του σπίτι στο Χαϊδάρι όπου κρυβόταν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που εισέβαλαν στο σπίτι συνέλαβαν τον 40χρονο ληστή, ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκονταν ο πατέρας, η μητέρα και ο μικρός του αδερφός.

Οι δύο γονείς αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με την κατηγορία της “υπόθαλψης εγκληματία”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλβανός δραπέτης το είχε σκάσει από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής στο Μενίδι, την περασμένη Δευτέρα (17.12.2018), κόβοντας τα κάγκελα του κελιού που εκρατείτο.

Δείτε την επιχείρηση σύλληψης του Αλβανού δραπέτη στο κρησφύγετό του:

Όλα ξεκίνησαν στις 8.30 το πρωί της 27ης Νοεμβρίου στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια Αττικής.

Τρία άτομα επιχείρησαν να ληστέψουν υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Ο διευθυντής αλλά και περίοικοι που είδαν τι συνέβαινε ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο διευθυντής έκανε χρήση του ειδικού μπουτόν και άμεσα στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό.

Ένας από τους αστυνομικούς ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές και μάλιστα δέχθηκε πυροβολισμούς όταν τον είδαν να κρατάει προτεταμένη την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Τότε εκείνος ανταπέδωσε τα πυρά τραυματίζοντας τον έναν από τους δράστες, αυτόν που συνελήφθη για δεύτερη σήμερα (σ.σ. 22.12.2018).

Τέλος, να σημειωθεί ότι πλέον όλοι οι δράστες της αιματηρής ληστείας στα Βίλια έχουν συλληφθεί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση