Έκλεψε αρνιά από άλλο κρεοπωλείο και τα πούλησε στο δικό του!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 16:07 Έκλεψε αρνιά από άλλο κρεοπωλείο και τα πούλησε στο δικό του!

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό σε περιοχή Ιωαννίνων.

Καθαρό κέρδος σε περίοδο γιορτών κατάφερε να βγάλει ένας κρεοπώλης στα Ιωάννινα, καθώς πούλησε στην επιχείρησή του κρέατα τα οποία -μαζί με έναν συνεργό του- είχαν κλέψει από άλλο κρεοπωλείο, στην περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων εξιχνίασε την υπόθεση κλοπής από επιχείρηση εμπορίας κρεάτων, που διαπράχθηκε σε περιοχή του δήμου Πωγωνίου.

Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο άτομα, ένας 23χρονος αλλοδαπός και ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία σχετική δικογραφία.

Αναλυτικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, κλοπή σε επιχείρηση εμπορίας κρεάτων, που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 21-22/12/2018.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο δραστών, οι οποίοι εξακριβώθηκε ότι αφαίρεσαν από κοινού είκοσι δύο (22) αμνοερίφια και μοσχάρι από την ανωτέρω επιχείρηση, καθώς και πετρέλαιο από σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι τα κλεμμένα αμνοερίφια διατέθηκαν προς πώληση σε πελάτες κρεοπωλείου ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του 23χρονου αλλοδαπού, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Σένγκεν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον εισαγγελέα  Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Πηγή: epiruspost.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση