Πατέρας επιχειρηματία: Πάω να τρελαθώ, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 19:55 Πατέρας επιχειρηματία: Πάω να τρελαθώ, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει
«Έπεσα από τα σύννεφα! Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει κανείς, να μάθω τι γίνεται, τι συμβαίνει»

Σοκαρισμένος είναι ο πατέρας του 50χρονου επιχειρηματία που έπεσε θύμα απαγωγής στον Πειραιά. Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έπεσα από τα σύννεφα! Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει κανείς, να μάθω τι γίνεται, τι συμβαίνει. Απ’ ότι έμαθα μόνο, ότι πήγαν τέσσερα άτομα με ένα αυτοκίνητο, τον απαγάγανε και φύγανε το πρωί και τα λοιπά και τα λοιπά. Μια παραδουλεύτρα τους είδε, αυτό έχω μάθει. Τίποτα άλλο δεν έχω μάθει.

Με τα εγγόνια μου έχω επικοινωνήσει. Λείπουν, ήταν στην Αράχωβα, γιατί όπως εγώ έτσι και αυτοί δεν ξέρανε τίποτα και τώρα φεύγουν από την Αράχωβα και έρχονται κάτω στον Πειραιά, να μάθουν τι γίνεται.

Πάρα πολύ καλό παιδί και καλό όνομα στον Πειραιά και πολύ καλή δουλειά, τίμιος, ωραίος. Οι υποχρεώσεις του στο προσωπικό, στο Δημόσιο, δεν έχουν ακουστεί. Το όνομα του είναι διαμάντι. Τώρα τι συμβαίνει, τι δεν συμβαίνει, ότι και να πω είναι ψέματα. Κι εγώ πάω να τρελαθώ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.

Σε σχετική ερώτηση αν ποτέ του είχε αναφέρει αν έχει δεχθεί απειλές απάντησε: «Όχι ποτέ, τίποτα».

Οι ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 50χρονου επιχειρηματία συνεχίζονται καθώς κανείς δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη μαζί τους. Ο επιχειρηματίας απήχθη το πρωί της Πέμπτης έξω από το σπίτι του στον Πειραιά.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση