Έγκλημα στον Πειραιά: “Πάμε έξω να ξηγηθούμε” τα τελευταία λόγια πριν τον πυροβολισμό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Ιανουαρίου 2019 20:21 Έγκλημα στον Πειραιά: “Πάμε έξω να ξηγηθούμε” τα τελευταία λόγια πριν τον πυροβολισμό

Με ένα άγριο έγκλημα και μάλιστα στην καρδιά του Πειραιά υποδέχθηκε η Αττική το νέο έτος. Θύμα τις εγκληματικής ενέργειας ένας 20χρονος νεαρός, οποίος δέχθηκε πυροβολισμό στο στήθος από ένα άγνωστο άτομο και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή, ίσως για τα μάτια μιας γυναίκας, ή ακόμα και για την προτεραιότητα στην είσοδο καταστήματος.

Ο 20χρονος νεαρός βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στην οδό Κολοκοτρώνη στο Πειραιά, στις 04:00 τα ξημερώματα, κοντά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της περιοχής, φέροντας ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στη θωρακική χώρα.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκαναν τα πάντα να τον κρατήσουν στη ζωή πλην όμως εξέπνευσε, εξαιτίας του σοβαρού του τραυματισμού.

Όπως ήταν φυσικό, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι συνέλεξαν από το πεζοδρόμιο δυο κάλυκες από πιστόλι των 9 χιλιοστών, προφανώς του δράστη που “έκοψε το νήμα” της ζωής του 20χρονου νέου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα συνοδευόταν από μια συνομήλική του κοπέλα, η οποία έχει υποστεί σοβαρό σοκ από το έγκλημα με θύμα τον φίλο της και ακόμα δεν έχει πει πολλά πράγματα στους Αστυνομικούς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεπράχθη το άγριο φονικό.

Ωστόσο από τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο νεαρός διαπληκτίστηκε στον προθάλαμο νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια ο δράστης της δολοφονίας φώναξε στον 20χρονο: “Πάμε έξω ρε …. να ξηγηθούμε”.

Ο νεαρός πήρε αψήφιστα την προτροπή του άγνωστου άνδρα, με αποτέλεσμα να βγει στο πεζοδρόμιο και εκεί να δεχθεί τους πυροβολισμούς του δράστη, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που είχε σταθμεύσει σε κοντινό σημείο.

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες που επίσης εξετάζουν με σοβαρότητα οι αστυνομικοί, θέλουν τον 20χρονο πριν το έγκλημα να διαπληκτίστηκε αρχικά με τον δολοφόνο του, καθώς ο τελευταίος κοιτούσε περίεργα την κοπέλα που συνόδευε, ενδεχομένως επειδή στο παρελθόν διατηρούσε σχέσεις μαζί της, με αποτέλεσμα να καταλήξουν έξω από το κατάστημα.

Πάντως φως στα κίνητρα της άγριας δολοφονίας αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της νεαρής κοπέλας που συνόδευε το θύμα, όταν βέβαια το επιτρέψουν οι γιατροί που την παρακολουθούν.

Επίσης οι έμπειροι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν συλλέξει πολύτιμο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, που είναι πιθανό να ρίξει φως στην υπόθεση, καθώς έχουν “συλλάβει” την σκηνή του εγκλήματος.

 

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση