Τι είπε ο Νίκος Μαυρίκος στους αστυνομικούς για την απαγωγή του – Τα "γκρίζα" σημεία στην υπόθεση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 18:50 Τι είπε ο Νίκος Μαυρίκος στους αστυνομικούς για την απαγωγή του – Τα "γκρίζα" σημεία στην υπόθεση

Πολλά παραμένουν τα «θολά σημεία» γύρω από την υπόθεση αρπαγής του Νίκου Μαυρίκου από τέσσερις σωματώδεις άνδρες έξω από το σπίτι του στον Πειραιά, στις 27 Δεκεμβρίου.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, ο επιχειρηματίας, μιλώντας στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, είπε ότι οι δράστες τον απελευθέρωσαν στις 13:00 της Πέμπτης. Αμέσως, όπως ανέφερε, επιβιβάστηκε σε ένα ταξί που βρήκε μπροστά του και χρειάστηκε περίπου 45 λεπτά μέχρι να φτάσει στο σπίτι της μητέρας του, στον Πειραιά, το οποίο είναι κοντά στο δικό του. Στο πατρικό του έφθασε γύρω στις 14:00 της Πέμπτης, αλλά δεν ειδοποίησε την Αστυνομία καθώς, όπως υποστήριξε, ήθελε να ηρεμήσει από την περιπέτεια που είχε περάσει.

Ο Νίκος Μαυρίκος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται ούτε τον χώρο της κράτησης του επί 9 ημέρες ούτε σε ποιο σημείο τον άφησαν ελεύθερο οι απαγωγείς του.

Ο 51χρονος επιχειρηματίας υποστήριξε ότι οι δράστες τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στα χέρια και ότι του ζήτησαν χρήματα. Όντως, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι έχει σημάδια στα χέρια. Απαντώντας στα ερωτήματα των αξιωματικών της Αστυνομίας, ο Νίκος Μαυρίκος φέρεται να είπε ότι τελικά ούτε του ζήτησαν ούτε έδωσε χρήματα για να αφεθεί ελεύθερος. Ωστόσο, δεν εξήγησε πώς έφτασε στο σημείο να απελευθερωθεί, δίχως να πάρουν οι άγνωστοι άνδρες αυτό που ζητούσαν, ό,τι κι αν ήταν αυτό, με δεδομένο ότι δεν υπήρξαν λύτρα σε μετρητά.

Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τους διαλόγους που είχε με τους δράστες και αν τους είδε, εκείνος απάντησε «Μου είχαν βάλει κουκούλα, με είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο και είχα δεμένα χέρια. Δεν ξέρω ποιοι ήταν, δεν θυμάμαι διαλόγους».

Επίσης, υποστήριξε ότι του έδωσαν να φορέσει άλλα ρούχα, τα οποία, όμως, όταν έφτασε στο σπίτι του, το μεσημέρι της Πέμπτης, τα έβγαλε και τα πέταξε. Οι αστυνομικοί έψαξαν σε κάδους απορριμμάτων, σε μια ευρεία ακτίνα γύρω από την περιοχή όπου δήλωσε ότι πέταξε τα ρούχα αυτά, δίχως όμως να εντοπίσουν κάποιο από τα ενδύματα

Πηγή πληροφοριών: ant1news.gr, enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση