Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκαλυπτικός ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Μπορεί να υπήρχαν και άλλα άτομα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 15:31 Αποκαλυπτικός ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Μπορεί να υπήρχαν και άλλα άτομα

Ο Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε στο newsIT.gr μετά τις καταγγελίες που έκανε μια 18χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι πληροφορίες λένε ότι είπε στους λιμενικούς της Ρόδου πως ο 19χρονος την βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα. Καταγγελία, που έρχεται να προστεθεί σε αυτή μίας 17χρονης και ακόμη μίας 18χρονης, που φέρεται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να τις βιάσει.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, δήλωσε:

“Τι να σας πω, δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί, εγώ ξέρω ότι το ποιόν και του ενός και του άλλου είναι ιδιαίτερα βεβαρημένα. Και, ενδεχομένως, να υπήρχαν και κάποια άλλα άτομα, να λειτουργούσε κάποιο κύκλωμα, το μυαλό μου εκεί πάει, αλλά δεν έχω συγκεκριμένα στοιχεία. Από την προηγούμενη χρονιά που είχε γίνει ένα συμβάν, κάποιοι αετονύχηδες εκεί, κάποια αλητοπαρέα, να τη χαρακτηρίσω έτσι, με κάποιον τρόπο, με το να ρίχνουν κάτι στα ποτά των κοριτσιών, έκαναν ό,τι έκαναν, βιντεοσκοπούσαν, ενδεχομένως, απειλούσαν και πιθανόν να μην ήταν το μοναδικό θύμα η Ελένη μας και να είχαν και άλλες τέτοιες ενέργειες και δράσεις. Κάποια κορίτσια δεν θα μπορούσαν να το αντέξουν όλο αυτό, κάποια, πιθανώς, έπαθαν κατάθλιψη, ίσως να υπήρχε και κάποια αυτοκτονία… Όταν είσαι σε ξένο μέρος, όταν οι γονείς σου είναι μακριά, όταν ντρέπεσαι να μιλήσεις, τα πράγματα είναι δύσκολα και αυτά εκμεταλλεύονται όλοι αυτοί, αυτές τις καταστάσεις”.

Έκκληση να ανοίξουν τα στόματα

“Η γυναίκα μου είναι εξοργισμένη γιατί κάποιες από τις φίλες της, με τις οποίες ήμασταν αρκετά κοντά, δεν μας είχαν πει κάτι. Με κάποιον τρόπο έπρεπε κάτι να μας έλεγαν. Εκ των υστέρων έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο. Έχουν ειπωθεί εκεί που πρέπει και θα αξιολογηθούν αναλόγως από τις αρμόδιες αρχές.

Να παρακινήσουμε κάποια παιδιά, που δεν είχαν το θάρρος να μιλήσουν, να το κάνουν. Αυτό το μήνυμα πρέπει να περάσουμε στην ελληνική κοινωνία, τα παιδιά πρέπει να μιλάνε”.

“Βγαίνω αληθινός”

“Από την πρώτη στιγμή είχα πει κάποια πράγματα που από ό,τι βλέπω, βγαίνουν αληθινά. Είχα πληροφορίες ότι πριν από δέκα μέρες από τη δολοφονία της κόρης μου, είχε γίνει προσπάθεια να γίνει αποπλάνηση κοπέλας, με κάποιο βαν, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της κόρης μου. Η αστυνομία, αν δεν γίνει κάποια επίσημη καταγγελία δεν μπορεί να παρέμβει. Όμως, θα έπρεπε να λειτουργεί κάπως διαφορετικά, δεν ξέρω αν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι να παρακολουθούν κάποια δημοσιεύματα, σε Facebook και λοιπά, να ερευνούν… Να προσπαθούν ακόμα και να προλάβουν, να λειτουργούν προληπτικά, ενδεχομένως”.

Πηγή: newsit.gr