Εξέταση ορθοφωνίας από τον ΑΣΕΠ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 21:20 Εξέταση ορθοφωνίας από τον ΑΣΕΠ

Για τους υποψήφιους Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας…

Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της πλήρωσης σαράντα επτά (47) επιπλέον θέσεων του κλάδου ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας από επιλαχόντες της προκήρυξης 1Γ/2015 του ΑΣΕΠ  χωρίς νέα προκήρυξη, αφού εγκρίθηκε το σχετικό αίτημα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, καλούνται οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους Νέους Προσωρινούς Πίνακες Διοριστέων και Κατάταξης, να λάβουν μέρος στο Γ΄ στάδιο «Εξέταση Ορθοφωνίας».

Η εξέταση θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, στα γραφεία του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι - Αθήνα).

Οι ως άνω υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την ακριβή ώρα προσέλευσης και εξέτασής τους εξατομικευμένα τόσο τηλεφωνικώς όσο και με επιστολή.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι οι οποίοι είχαν επιτυχώς συμμετάσχει στην εξέταση Ορθοφωνίας στις 6.5.2017 δεν απαιτείται να κληθούν εκ νέου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com