Κόκκαλης: Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης και θα ανεξαρτητοποιηθώ – Τον πρόλαβε με διαγραφή ο Καμμένος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 12:37 Κόκκαλης: Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης και θα ανεξαρτητοποιηθώ – Τον πρόλαβε με διαγραφή ο Καμμένος

“Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, θα ανεξαρτητοποιηθώ από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ”, δήλωσε πριν λίγο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης.

Ο Βασίλης Κόκκαλης νωρίτερα με επιστολή του δήλωσε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου ήρθε σχεδόν ταυτόχρονα με τις δηλώσεις του κ. Κίκκαλη στο στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM για ανεξαρτητοποίηση.

Ο Πάνος Καμμένος μέσω twitter…

Ο κ Κόκκαλης, δήλωσε ότι δεν θα απαντήσει σε όσες επιθέσεις και αν δεχθεί από τον Π. Καμμένο, τονίζοντας ” δεν ανταλλάσσω καρέκλα με το όνομα της Μακεδονίας” ενώ πρόσθεσε ότι “αν ήθελαν οι ΑΝΕΛ να μπλοκάρουν τη Συμφωνία, θα ζητούσαν εκλογές”.

Στην επιστολή με την οποία ενημέρωνε πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δήλωσε πως αυτή η κυβέρνηση πρέπει να έχει από την ιστορία την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της καθώς πιστεύει ότι θα αποκαταστήσει την κανονικότητα στη χώρα και θα απομακρύνουν κάθε σενάριο αποσταθεροποίησης.

Ήταν λίγο μετά τις οκτώ το πρωί όταν η Έλενα Κουντουρά δήλωνε μέσω του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση. Λίγη ώρα αργότερα μέσω twitter ο Πάνος Καμμένος προχωρούσε στη διαγραφή της από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.

Κάπως έτσι μέσα στο ίδιο πρωί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος έχασε δύο στελέχη και απαρτίζεται από πέντε βουλευτές μαζί με τον Πάνο Καμμένο.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση