Δημοψήφισμα ζητούν Ξαρχάκος, Αθερίδης, Διγενή, Παπακωνσταντίνου για την Συμφωνία των Πρεσπών!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 17:23 Δημοψήφισμα ζητούν Ξαρχάκος, Αθερίδης, Διγενή, Παπακωνσταντίνου για την Συμφωνία των Πρεσπών!

Η γνωστή ερμηνεύτρια, στιχουργός και συνθέτης Αφροδίτη Μάνου, ενημερώνει συνεχώς μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook ποιοι γνωστοί καλλιτέχνες ζητούν τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όλα ξεκίνησαν με αυτή την ανάρτηση για την Συμφωνία των Πρεσπών

“Εμένα οι φίλοι μου υπογράφουν συνέχεια για να γίνει
Δημοψήφισμα και να πάρει θέση όλος ο λαός για τη
Συμφωνία των Πρεσπών.
Οι δικοί σας φίλοι;
Υπογράφουμε εδώ …
(Χρειάζομαι τουλάχιστον 1 εκατομμύριο υπογραφές)”.

Δείτε την

 

 

Πολλά ονόματα ζητούν δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών

Στην συνέχεια, η Αφροδίτη Μάνου έχει κάνει σειρά αναρτήσεων με τις οποίες ενημερώνει ποιοι καλλιτέχνες έχουν επίσης υπογράψει υπέρ του δημοψηφίσματος.

Στα ονόματα αυτά συμπεριλαμβάνονται ο μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, ο ηθοποιός Τάσος Λιγνάδης, ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Μιχάλης Ρέππας, ο τραγουδιστής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας και πολλοί ακόμη.

Λόγω της δημόσιας θέσης που έχει εκφράσει κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών η κυρία Μάνου, έχει στοχοποιηθεί το τελευταίο διάστημα. «Τα εθνικά θέματα και τα θέματα Δημοκρατίας, είναι αυτά που ενώνουν όλους τους πολίτες. Πρώτη φορά μετά από χρόνια λέω ΕΜΕΙΣ και το εννοώ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ λοιπόν, την Κυριακή, στο Σύνταγμα», γράφει η ίδια σε μία τελευταία της ανάρτηση, ζητώντας από τον κόσμο να δώσει δυναμική παρουσία στο αυριανό συλλαλητήριο.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση