Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έβρος: Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές που προωθούσαν παράνομα μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 17:21 Έβρος: Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές που προωθούσαν παράνομα μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας

Στη σύλληψη τεσσάρων διακινητών που προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μετανάστες προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες σε αγροτική περιοχή του Έβρου τους τέσσερις μετανάστες, ηλικίας 25, 22, 22 και 20 ετών, οι οποίοι διευκόλυναν την είσοδο από την Τουρκία στη χώρα μας σε 16 παράτυπους μετανάστες και τους καθοδηγούσαν για να φθάσουν στην περιοχή του χωριού Καναδά.

Στο σημείο μετέβη ένας από τους συλληφθέντες με φορτηγό, στο οποίο επιβιβάστηκαν οι μετανάστες με σκοπό να μεταφερθούν στην ενδοχώρα.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το φορτηγό και τα χρηματικά ποσά των 415 ευρώ, 310 λιρών Τουρκίας και 100 δολαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

 

Πηγή: zougla.gr