Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Εγώ είπα στον Αριστείδη Φωκά να πάει για γκαζόζα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 09:40 Καμμένος: Εγώ είπα στον Αριστείδη Φωκά να πάει για γκαζόζα

"Πυρά" Καμμένου σε κυβέρνηση, Νίκο Κοτζιά και Ντόρα Μοπακογιάννη.

«Εγώ είπα στον βουλευτή μου να πάει για γκαζόζα. Για να καταλάβουν τι σημαίνει "εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος αναφορικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στη Βουλή με την γκαζόζα και τον Αριστείδη Φωκά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε πως είπε στον κύριο Φωκά: «Θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει "εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ" και μένω με τρεις υπουργούς».

Όπως είπε: «Ο Τσίπρας μας πούλησε 100 φορές για αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή».

Ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «απειλές» προκειμένου να διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ τονίζοντας ότι «εγώ τέτοιες απειλές δεν δέχομαι». Επιπλέον ανέφερε ότι «έχει καταργηθεί παράνομα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού γιατί έχει ευρωβουλευτή» και πρόσθεσε ότι «εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά να ξέρουν ότι έχουμε πλέον πόλεμο».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε για μια ακόμη φορά στο Νίκο Κοτζιά ενώ από το στόχαστρο του δεν ξέφυγε και η Ντόρα Μπακογιάννη στην οποία αναφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις. 

Για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών είπε ότι θα προφυλακιστεί για τις βίζες και ότι από πίσω του είναι ο Σόρος. «Θα τον καθίσω στο σκαμνί γιατί έχει παρανομήσει. Τον περιμένω να μου κάνει μήνυση. Ο Κοτζιάς έχει κάνει παράνομες ενέργειες έχω έτοιμους φακέλους για τη δικαιοσύνη», όπως είπε. 

Σε ότι αφορά την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τον είχε αποκαλέσει «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη», επειδή κρύβεται πίσω από την ασυλία του, ο κ.Καμμένος απάντησε: «Να την δω στο δικαστήριο, γιατί η γριά κότα έχει το ζουμί και η κυρία Μπακογιάννη είναι και κότα και χωρίς ζουμί. Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και δεν θα έρθει ποτέ».

Πηγή: thetoc.gr