Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο 19χρονος για τη δολοφονία στη Ρόδο, επιχείρησε να επικοινωνήσει με νεαρές κοπέλες μέσα από τη φυλακή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 18:43 Ο 19χρονος για τη δολοφονία στη Ρόδο, επιχείρησε να επικοινωνήσει με νεαρές κοπέλες μέσα από τη φυλακή
Καθηγητής καταγγέλλει ότι τον απείλησε ο πατέρας του 21χρονου Ροδίτη

Ένας εκ των δυο προφυλακισμένων κατηγορουμένων, επιχείρησε να έρθει σε επικοινωνία με νεαρές κοπέλες, μέσα από τις φυλακές όπου κρατείται, στις Φυλακές Γρεβενών, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, ο 19χρονος Αλβανός επιχείρησε να επικοινωνήσει τουλάχιστον με μια κοπέλα που φέρεται να είχε πέσει θύμα του. Η νεαρή, είχε μιλήσει πριν από καιρό, επίσης στον ΑΝΤ1, και είχε καταγγείλλει πως είχε φτάσει στο σημείο να κουβαλάει ακόμα και μαχαίρι για να προφυλαχτεί.

Η ανακρίτρια Ρόδου που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχει λάβει καταθέσεις από τους καθηγητές των δυο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Αίσθηση προκαλεί καθηγητής, ο οποίος καταγγέλλει ότι απειλήθηκε από τον πατέρα του Έλληνα κατηγορούμενου για να μη μιλήσει για την παραβατική συμπεριφορά του γιου του.

«Στις 4/3/2014 ο Έλληνας πήρε για άλλη μία φορά αποβολή, γιατί τσακώθηκε με έναν μαθητή με τον οποίο ξυλοκοπήθηκαν με μπουνιές γροθιές και ένα γκλοπ. Για το περιστατικό κλήθηκε η αστυνομία. Συνάντησα τον πατέρα του μετά τη δολοφονία. Με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε γιατί είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Μου είπε αν ξαναμιλήσεις θα δεις τι θα πάθεις», ανέφερε ο καθηγητής.

«Τον είχα δει να χτυπάει μαθητές ακόμα και με γκλοπ» ισχυρίστηκε ο γυμνασιάρχης του, όπως μετέδωσε το δελτίο του Star και συνέχισε:

«Ήταν ένα παιδί το οποίο είχε προβληματική συμπεριφορά και εμπλεκόταν πάντα σε φασαρίες. Δεν είχε όρια και αξίες. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα γύρω του. Συνεχώς καλούσα τους γονείς του. Ερχόταν μόνο ο πατέρας, ο οποίος μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να τον νουθετήσει και να τον συμμαζέψει».

πηγή: news.gr