Έβρος: Έσκασε η βάρκα και βρέθηκαν στο νερό – Τέσσερις αγνοούμενοι, οι τρεις παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 20:43 Έβρος: Έσκασε η βάρκα και βρέθηκαν στο νερό – Τέσσερις αγνοούμενοι, οι τρεις παιδιά

Αγωνία στον Έβρο, όπου τέσσερις άνθρωποι αγνοούνται μετά τη βύθιση φουσκωτής βάρκας που μετέφερε μετανάστες από την Τουρκία. Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης στην περιοχή των Πετράδων Διδυμοτείχου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ομάδα συνολικά 12 ατόμων επιχείρησε, τις πρωινές ώρες, να εισέλθει παράνομα στη χώρα από την Τουρκία, με φουσκωτή βάρκα μέσω του ποταμού Έβρου.

Έσκασε η βάρκα – Τέσσερις αγνοούμενοι

Βάση των μαρτυριών των διασωθέντων, η βάρκα έσκασε με αποτέλεσμα οι 12 επιβαίνοντες σε αυτήν να βρεθούν στο νερό και μόνον οι οκτώ εξ αυτών κατάφεραν να προσεγγίσουν ελληνική νησίδα απ’ όπου κάλεσαν σε βοήθεια και διασώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι αγνοείται η τύχη άλλων τεσσάρων ατόμων, τρία εκ των οποίων παιδιά, για τον εντοπισμό και τη διάσωση των οποίων διεξάγονται έρευνες από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής…

Σύμφωνα με το δελτίο του ΑΝΤ1 ένας από τους διασωθέντες είπε ότι στα παγωμένα νερά του Έβρου χάθηκαν η γυναίκα και τα παιδιά του που επέβαιναν στη βάρκα.

Οι διασωθέντες έχουν μεταφερθεί και  κρατούνται στην υπηρεσία συνοριακης φύλαξης Διδυμοτείχου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση