Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκλονίζει ο θάνατος πεντάχρονου παιδιού – Ο πυρετός που σήκωσε ήταν η αρχή του τέλους του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 10:23 Συγκλονίζει ο θάνατος πεντάχρονου παιδιού – Ο πυρετός που σήκωσε ήταν η αρχή του τέλους του

Θλίψη τα μεσάνυχτα για το θάνατο μικρού παιδιού στο Ηράκλειο. Το 5χρονο κοριτσάκι είχε «σηκώσει» πυρετό από την περασμένη Παρασκευή και οι γονείς του το πήγαν στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το άτυχο κοριτσάκι «έσβησε» λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι γιατροί ανακοίνωσαν την τραγική είδηση στους γονείς και στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο, το παιδί να είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή του ΠΑΓΝΗ κ.Φανουργιάκη: «το κορίτσι εισήχθη στην Παιδιατρική κλινική αλλά ‘’βάρυνε’’ και εισήχθη αμέσως στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου καθώς η επιδείνωση της υγείας του ήταν γρήγορη. Εκεί έπεσαν πάνω του πολλές ειδικότητες γιατρών ωστόσο δυστυχώς μετά τα μεσάνυχτα το παιδί κατέληξε».

Τα ερωτήματα είναι πολλά για το τι μπορεί να οδήγησε στον τραγικό θάνατο της 5χρονης. Σύμφωνα με τον κ.Φανουργιάκη αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από εργαστήρια των Αθηνών και του ΠΑΓΝΗ, για πολλά παθογόνα. Τις απαντήσεις περιμένουν και οι γονείς του άτυχου κοριτσιού.

Πηγή: cretapost.gr, cretalive.gr, neakriti.gr